Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 89 / 7 / 0
Ja schodziłem z dawek ponad półtora roku. Sam układ GABA rozjebany nic nie klepało z rok po tym jak byłem czysty.
Substancja dla mnie top benzo ale potencjał uzależniający jest tak potężny, że trzeba być czujnym.
  • 310 / 64 / 0
17 grudnia 2020TenTypSniff pisze:
Ok dzięki z tego co czytam to nie wiem czy będę poza 0,2/0,3 wychodził. Znaczy o oral pisałem informacyjnie bardziej :) czy podanie donosowo przyspiesza działanie ?

Jeśli mogę spytać jak długo czasu minęło od rzadkich dawek 0,1 do rozpoczęcia ciągu ?

Dobrze że napisałeś, będę miał jakiś hamulec przynajmniej ;)

No generalnie dla mnie eti + mj też było mocno amnezyjne ale każdy z kim paliłem bardzo dobrze wspominał bo sporo śmiechu było a sam wstawałem rano mimo że nie pamiętałem co się działo z takim wrażeniem miło spędzonego wieczoru :D
Dwa tygodnie bawiłem sie 0,1mg potem zarzuciłem te 0,25mg i mi się spodobało. Donosowo na pewno bedzie szybciej jak nie masz przetyranego beta-ketonami.
Przerwy pomiędzy minimum 3 dni, a najlepiej tydzień.
  • 37 / 4 / 0
Po przeczytaniu tego wątku złapałem się za głowę.
Kompletnie nie mam tolerki, pierwszy raz zjadłem 1mg w blistrach pod dwa piwa i blanta i porobiło mnie mocno, ale nie jakoś strasznie mocno. Byłem w stanie usiedzieć, wyjść na spacer i pozniej pooglądać jakieś filmy z siostrą. Nie mam czarnej dziury i nic nie odwalałem.

Za drugim i ostatnim razem po wzięciu piguły zjadłem łącznie 4mg tego specyfiku i wyjęło mi następny dzień z pamięci, Mam może ze dwa flashbacki. Następnego dnia miałem mega doła i lęki.

Nie wiem czy w tym wątku mogę zapytać, w jakiej cenie macie karton 0,5 klonazolamu? Chodzi mi o kupno "na ulicy".
  • 89 / 7 / 0
Kartony i pillsy nieopłacalne. Tylko w prochu i odrobina rozsądku
  • 2725 / 587 / 0
@szmaczny Jeśli 1mg nie dało ci blackouta a przy 4mg nie próbowałeś nikogo ani siebie odjebac to to nie jest clonazolam
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 92 / 6 / 0
dobre benzo na zasypianie po stimach? czy może są lepsze?
"Bitch" - Jesse Pinkman
  • 2725 / 587 / 0
ja bym się bał, reakcje paradoksalne są niezwykle częste przy tym benzo natomiast faktem jest, że chyba nic nigdy nie usypiało mnie tak jak to.
Ale lepiej ogarnij Zolpidem.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 37 / 4 / 0
31 grudnia 2020pawoleh666 pisze:
@szmaczny Jeśli 1mg nie dało ci blackouta a przy 4mg nie próbowałeś nikogo ani siebie odjebac to to nie jest clonazolam
Zamawiałem sam od dobrego vendora, więc raczej to powinien być klonazolam :płacz:
  • 2725 / 587 / 0
Nie wiem jaka jest twoja definicja dobrego vendora skoro później pisałeś coś o kupowaniu klonazolamu na ulicy, ale musiałbyś budować tolerke dawkami chyba po 20mg alpry dziennie żeby tak na ciebie ten klonazolam zadziałał słabo.
Impossible imo.
  • 171 / 25 / 0
Kiedys na głodzie od fufa, próbowałem przez clonazolam przespać cały tydzień, żeby się nie męczyć. Po 1 mg już wycieło mi film i jak poszedłem spać to sie obudziłem na amnezji i wychodzi na to, że jeszcze dojadałem tego nie wiem ile.
Wycięte mam prawie 3 dni z życia, których nie pamiętam. Dodatkowo na nieświadomce wsiadłem później w samochód (tak, nie zauważyłem tego, że mam grubo).
Uwaga! Użytkownik Sk4Zii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).