Substancja dla mnie top benzo ale potencjał uzależniający jest tak potężny, że trzeba być czujnym.
17 grudnia 2020TenTypSniff pisze: Ok dzięki z tego co czytam to nie wiem czy będę poza 0,2/0,3 wychodził. Znaczy o oral pisałem informacyjnie bardziej :) czy podanie donosowo przyspiesza działanie ?
Jeśli mogę spytać jak długo czasu minęło od rzadkich dawek 0,1 do rozpoczęcia ciągu ?
Dobrze że napisałeś, będę miał jakiś hamulec przynajmniej ;)
No generalnie dla mnie eti + mj też było mocno amnezyjne ale każdy z kim paliłem bardzo dobrze wspominał bo sporo śmiechu było a sam wstawałem rano mimo że nie pamiętałem co się działo z takim wrażeniem miło spędzonego wieczoru :D
Przerwy pomiędzy minimum 3 dni, a najlepiej tydzień.
Kompletnie nie mam tolerki, pierwszy raz zjadłem 1mg w blistrach pod dwa piwa i blanta i porobiło mnie mocno, ale nie jakoś strasznie mocno. Byłem w stanie usiedzieć, wyjść na spacer i pozniej pooglądać jakieś filmy z siostrą. Nie mam czarnej dziury i nic nie odwalałem.
Za drugim i ostatnim razem po wzięciu piguły zjadłem łącznie 4mg tego specyfiku i wyjęło mi następny dzień z pamięci, Mam może ze dwa flashbacki. Następnego dnia miałem mega doła i lęki.
Nie wiem czy w tym wątku mogę zapytać, w jakiej cenie macie karton 0,5 klonazolamu? Chodzi mi o kupno "na ulicy".
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Ale lepiej ogarnij Zolpidem.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
31 grudnia 2020pawoleh666 pisze: @szmaczny Jeśli 1mg nie dało ci blackouta a przy 4mg nie próbowałeś nikogo ani siebie odjebac to to nie jest clonazolam
Impossible imo.
Wycięte mam prawie 3 dni z życia, których nie pamiętam. Dodatkowo na nieświadomce wsiadłem później w samochód (tak, nie zauważyłem tego, że mam grubo).
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.