najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
WujekDobraRada pisze:
Dodatkowo wspomnę tylko, że hodując rośliny pod lampą nie mając żadnej (!!!) rośliny męskiej też z każdej rośliny miałem po kilka nasion.”

Tragedia. Jak ktoś taki może pisać o uprawie?

Słyszałem o czymś takim jak samozapylenie ale to bardzo żadkie przypadki a nie kurwa każda roślina.
wujek nie rozumiem Twojego oburzenia.

W Polsce jest dużo upraw konopii przemysłowej. być może stąd pyłek który zapylił?

Poza tym rośliny indoor szczególnie sativy hermią się stosunkowo często przy delikatnym stresie.
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 429 / 35 / 0
Hermią się stosunkowo często - masz rację, ale napisał, że nie była zhermiona.
Stay high all the time!
Proud like a god, don't pretend to be blind!
  • 164 / 1 / 0
gośc pisze o takich pierdołach że głowa mała, pyłek co przelatuje 200mil?! czyli jakieś 320 km. Co do tego że możesz przypadkowo zapylić sobie pyłkiem przemysłówki co rośnie niedaleko to sie zgodze , ale z tego testu wynika że tak same z siebie za każdym razem mu sie zapylały.

wniosek; albo gość niewie co to herma, albo jest idiotą , a najprędzej i jedno i drugie.
A gdy już byłem duży postanowiłem mury burzyć
Zmienić prawo aby móc sobie zakurzyć
Do walki z wiatrakami ruszyć- tak możesz mówić
Ale miałem granat w ręku i odwagę by go rzucić...
  • 429 / 35 / 0
WujekDobraRada pisze:
ale z tego testu wynika że tak same z siebie za każdym razem mu sie zapylały.
I właśnie to mnie dziwi... W sumie nie jest to możliwie. Ale może jak na teraz to poczekajmy na wyjaśnienie..

A tak ogólnie to delikatnie zaśmiecamy.. Wątek o czym innym a my piszemy o hermieniu itp.. Ale gość powinien szybko wyjaśnić bo wiele opcji już omówiliśmy..
Stay high all the time!
Proud like a god, don't pretend to be blind!
  • 1519 / 20 / 0
Są dwa tematy "lowryder"... Widze że moderacja zaniedbuje tematy konopne
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 415 / 10 / 0
.
Ostatnio zmieniony 06 lipca 2015 przez 2+dobry, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik 2+dobry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 70 / / 0
5l minimum a z 10l optymalnie zajebiscie imo i tyle bym dal . a nie mozesz kopnac dolka ? jesli automat bedzie chcial to sie rozkozeni bardziej
  • 415 / 10 / 0
.
Uwaga! Użytkownik 2+dobry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.