Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
30 lipca 2017luckynumberslevin pisze: Siemanko, ja robie na 1g tematu, 0,2 sodu i woda. Pogotowuje do momentu wykrystalizowania się takich ok jakby olej i czekam do wystygnięcia. Jeżeli jest dobry to formuje się plecuszek kraku jeżeli gorszy to trzeba zbierać ręcznie patyczkiem lub nożem, w porywach do 0,73-75 jeśli jest naprawdę kozak(polskie warunki). Wcześniej robiłem z 0,5 sody tez wychodziło ale gorsze. Natomiast czekam na podpowiedzi jak zrobić to z wodą amoniakalna 25%, z góry thx za odpowiedzi.
Nie, nie czeka się do odparowanie wody, choć tak też wyjdzie ale towar się marnuje. Gdy mix się zagotuje i ujednolici przestajemy podgrzewać i schładzamy.
Scalono, nie pisz posta pod postem. whitealex
14 maja 2006wsburroughs pisze: ja robilem crack tez s soda, i tak sie zawsze robi. a jesli chodzi o IV to musisz rozpuscic to w occie, tylko nie wiem ilu %wym
30 lipca 2017luckynumberslevin pisze: Siemanko, ja robie na 1g tematu, 0,2 sodu i woda. Pogotowuje do momentu wykrystalizowania się takich ok jakby olej i czekam do wystygnięcia. Jeżeli jest dobry to formuje się plecuszek kraku jeżeli gorszy to trzeba zbierać ręcznie patyczkiem lub nożem, w porywach do 0,73-75 jeśli jest naprawdę kozak(polskie warunki). Wcześniej robiłem z 0,5 sody tez wychodziło ale gorsze. Natomiast czekam na podpowiedzi jak zrobić to z wodą amoniakalna 25%, z góry thx za odpowiedzi.
Nie, nie czeka się do odparowanie wody, choć tak też wyjdzie ale towar się marnuje. Gdy mix się zagotuje i ujednolici przestajemy podgrzewać i schładzamy.
Scalono, nie pisz posta pod postem. whitealex
03 grudnia 2007Mayday pisze: Crack sie chyba nie wiąże z wodą bo jest solną postacią koko przez to zjedzenie, siupnięcie nie da spodziewanych efektów, crack jest od palenia, koko od siupania po co przestawiać i kombinować?
Powód: scalono
użyłem 0.2 koksu na próbę i do tego 1/3 sody wrzuciłem na łyżkę dodałem centa wody i podgrzewałem do momentu odparowania wody i wyszło jakieś żółte małe grudki które nic nie robiły przy paleniu.
Jaki błąd popełniłem i co zrobić żeby to wyszło z góry dzięki za odpowiedź :) pozdrawiam
P.S. koksik naprawdę z górnej półki
[ external image ]
Kurwa wole sie upewnić niż potem płakać ze zjebalem materiał przez jakomś głupote bo coś zle przeczytałem hah ^_^
Zacytuję :
Bierzesz kokosa na lyeczke, dodajesz sody oczyszczonej w proporcji do 1g/0,2sody żeby więcej kokosa trochę nie zamalo, zalewasz łyżkę woda tak żeby pokryło i pływało krak się w wodzie nie rozpuścipodgrzewasz ogniem 1.5min do 2 to widać kiedy taki olej się zrobi. Napięte pokrje postęp zrobi się olejna wodzie , ściągając w prawo łapiesz każdy olejek i ściągasz na spod łyżki zrzucasz na kartkę. Bierzesz butelkę po wodzi robisz bongo z popiołem i palisz
Usunięto znacznik moderatorski note i dodano quote. || 909
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.