Zwykli użytkownicy nie mogą zakładać wątków na tym forum.
Jeśli chcesz zamieścić tu FAQ, HOWTO, albo kompendium swojego autorstwa – zamieść je w dziale >Psychofarmakologia<, a na początku posta dopisz, że chcesz by wątek był w Kompendiach.
Podziel się posiłkiem, chamie
Zarzucane 1g w Sobotę potem 2-3 godziny bardzo lekkiego snu, cały czas wciskanie w siebie wody z elektrolitami i witaminami, jeden jogurt zjedzony.
Niedziel w południe wjechało kolejne 4g w snifach, potem dzielone na bombki, bo nosek miał dość, nieprzespana noc, ostatnia krecha z pozbieranych kryształów z podłogi około godz. 12:00 dnia następnego
Poniedziałek cały czas bez snu. Stymulacja, potliwości, podbicie akcji serca, ale nogi zimne, ledwo wchodziło jedzenie, trochę schiz o moim ćpuńskim życiu
Podbudka wcześnie rano bo na kibel i to z 3 razy ze mnie woda leciała, gorąco mi, trochę się pocę, taka niechęć do wstania i robienia czegokolwiek, a kurwa trzepiących się nogach i poprzegryzanych polikach nie wspomnę. Prysznic, Kumpel przywiózł rolki, uspokoiło drgawki, lęki i pozwoliło zasnąć.
Cała środa dochodzenia do siebie, pranie pościeli i ubrań, ogarnianie barłogu.bardzo niski humor i poczucie własnej wartości do końca tygodnia. Ale kto tego nie przerobił to nie wie
W kolejnych dniach odbudowa, dużo ruchu, dieta wysokobiałkowa, spanie po 10h, zmuszanie się do normalnych rzeczy, witaminy i izotoniki, po tygodniu w głowie w miarę ok, ciało też wróciło na swój tor, tylko te rozwalone śluzówki jeszcze nie dawaj mi spokoju:P Nie wiem czy to był typowy ZS, ale miałem w życiu jedne gorsze zejście, z fartem Mordeczki i pamiętajcie nie bawcie się w narkotyki:P
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.