Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
08 listopada 2020SAITAN pisze: Czy heroinę w ogóle można gdziekolwiek jeszcze w Polsce dostać? W Lublinie lubelski m to chyba marne szanse jest ktoś z lubelskiego z kim można podyskutować?![]()
A tak bardziej poważnie...
Mam wręcz wrażenie, że w centralnej Polsce brown przeżywa renesans. O ile kiedyś był praktycznie wszędzie wraz z kompotem najpierw, to potem nastąpił jakby okres "jebania brauniarzy, brudnych hivowców od strzykawki!" przez różne środowiska, które, co ciekawe, same wrzucają w siebie śmieszne substancje aż do zapchania kinola.
Obecnie widuję na mieście, jakby to ująć? Może cytując Warszafski: "Ofiary aluminium folii / Coraz więcej zombie w metropolii / Powiedz jak ty mogłeś wszystko tak spierdolić".
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
05 czerwca 2020pancuronium pisze: No siema, jestem z Trójmiasta i studiuję w Bydgoszczy. Z czystej ciekawości. Idzie coś w tych miastach ogarnąć? Czy ja po prostu jestem pizdą i nie mam kontaktów? Bo szukałem od paru lat, i nikt nie widział nikt nie słyszał.
11 grudnia 2020oxy77 pisze: Ja siedze w roterdamie i tu za gram place 30e ale mam taka tolerke ze grama robie na 3strzaly czasem 2
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.