Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
08 listopada 2020SAITAN pisze: Czy heroinę w ogóle można gdziekolwiek jeszcze w Polsce dostać? W Lublinie lubelski m to chyba marne szanse jest ktoś z lubelskiego z kim można podyskutować?![]()
A tak bardziej poważnie...
Mam wręcz wrażenie, że w centralnej Polsce brown przeżywa renesans. O ile kiedyś był praktycznie wszędzie wraz z kompotem najpierw, to potem nastąpił jakby okres "jebania brauniarzy, brudnych hivowców od strzykawki!" przez różne środowiska, które, co ciekawe, same wrzucają w siebie śmieszne substancje aż do zapchania kinola.
Obecnie widuję na mieście, jakby to ująć? Może cytując Warszafski: "Ofiary aluminium folii / Coraz więcej zombie w metropolii / Powiedz jak ty mogłeś wszystko tak spierdolić".
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
05 czerwca 2020pancuronium pisze: No siema, jestem z Trójmiasta i studiuję w Bydgoszczy. Z czystej ciekawości. Idzie coś w tych miastach ogarnąć? Czy ja po prostu jestem pizdą i nie mam kontaktów? Bo szukałem od paru lat, i nikt nie widział nikt nie słyszał.
11 grudnia 2020oxy77 pisze: Ja siedze w roterdamie i tu za gram place 30e ale mam taka tolerke ze grama robie na 3strzaly czasem 2
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.