Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 260 / 22 / 1
Jest jakiś sposób na ogarnięcie pęcherza po arylkach? Zawsze nawet po małej dawce mam straszne parcie na oddawanie moczu. Jakiś izotonik załatwi sprawę albo napar z rooibosa?
Dodam jeszcze że nie piję aż tak dużo po wzięciu.
  • 38 / 4 / 0
Słyszałem że zielona herbata pomaga na sensacje z pęcherzem. Tylko trzeba ją wypić przed tripem. Ej też słyszycie czasem ten dźwięk po niektorych dyso? Coś jak transformator. ibogaina MXE i niektóre arylki już nie pamiętam jakie mi tak robią.
  • 5180 / 912 / 0
Tak. Zawsze . Takie buczenie w glowie. Zawsze przed wejściem w dziurę powoli narastal ten dźwięk. Z ketaminy to pamiętam najbardziej.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 38 / 4 / 0
Jestem teraz w grecji i w nocy tu grają takie cykady..... Jakby to nagrać i podbić bass to by było identyczne.. Wrócę tu kiedyś ze sprzetem i to nagram.
  • 146 / 8 / 0
Od marca jestem na ciągu na arylkach. Miazga totalna. Te specyfiki mają jakieś powiązanie z niedualizmem i adwajtą. Przerobiłem 3 meo PCP, 3 ho PCP, 3 me PCP, 3 meo pce, 2 oxo pce, 2 oxo pcm.
3 ho PCP siekiera można porównać do 2 oxo pce. 3 meo PCP mocno dysocjuje, jak ktoś jest obyty to można walić na co dzień, ale 3 meo pce i 3 me PCP są najlepsze do mikrodozowania. 3 meo pce najbardziej ludzkie, lekko odkleja mocno serotoninę podbija, a 3 me PCP to jest god mode. Kończę ostatniego grama 3 meo pce i dycham z dyso na dłuższy czas. Magia Panie i Panowie magia🙂
  • 3196 / 907 / 5
No jasne, każdy tak mówi ;) Do tego teraz DMXE wychodzi. Do czego te 3-Me-PCP mógłbyś porównać?
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 916 / 171 / 0
20 sierpnia 2020NTM3689 pisze:
Jest jakiś sposób na ogarnięcie pęcherza po arylkach? Zawsze nawet po małej dawce mam straszne parcie na oddawanie moczu. Jakiś izotonik załatwi sprawę albo napar z rooibosa?
Dodam jeszcze że nie piję aż tak dużo po wzięciu.
Proponuję 50 – 150 mg tramadolu ile to już tam wiesz od swojej tolerancji. Ale nie wiem czy to jest zdrowe. ..
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 312 / 64 / 0
Które z arylek mają najwiekszy potencjał do CEV'ów i w mniejszym stopniu OEV'ów? Podejrzewam, że ten potencjał idzie w parze z możliwym hole'em, mi to nie przeszkadza, ale może są jakieś, przy których ta zależność nie występuje.
Pytam, bo chcę sie zaopatrzyć w coś mocnego do zażycia raz na dwa tygodnie, by przeżyć wspaniałego tripa nocą w łóżeczku.
Jak zły temat to prośba o przeniesienie.
  • 3196 / 907 / 5
2F-DCK jest eleganckie wizualnie, dosyć drogo wychodzi ale jak rzadki trip to polecam. Samo DCK bardziej mentalnie/fizycznie niż wizualnie u mnie działa, chociaż i tak numero uno.
MXPr/MXiPr są spoko ale jednak krótko trwają co poniekąd zaburza doświadczenie (tylko sniff zapodawałem).
Najnowsze DMXE jest też bardzo dobre ale znowu bardzo drogie. Jak już to bym polecał to i 2F-DCK zamówić.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 9 / / 0
Dwie z tego repertuaru,nie wiem które wybrać... 3-MeO-PCP, 3-MeO-PCE, dck, 2-fdck, 3-ho-pce, O-pce
Leżenie łóżko samotny trip, DXMo-podobne (900)

https://www.youtube.com/watch?v=fpWNimba344
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.