Używałeś Furry Edge v2? Co Ci w nim nie odpowiadało? Jakie ma wady.
Do mnie właśnie doszedł, ale może mógłbym wymienić, rozpakowałem, ale jeszcze nie używałem. Tylko nie wiem na co miałbym wymienić. W tym Arizer ten długi szklany wystający ustnik wygląda na niepraktyczny.
W wyższym przedziale cenowym tylko mighty / crafty.
Fenix dla mnie działa lipnie, miałem kilka prób i zupełnie mi nie podszedł.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
09 grudnia 2020duplo13 pisze: Mam słabo wysuszone zioło, czyli za szybko. Z lufy gryzie w gardło, czy waporyzacja jest podobna do sziszy? Dym będzie łagodny?
Nie, nie jest podobna do sziszy.W sziszy susz się pali.
Nie będzie dymu.Będzie zdrowiej.I smaczniej.I nawet 70% pozyskania cannabioidów zamiast 30%.Bedzie lepiej :)
Vapowal ktos z niego DMT ? Nadaje sie do tego celu ?
Zastawiam się czemu ten Arizer Solo 2 jest kiepski według ciebie? Ma chyba większą ceramiczną komorę i to wyższa liga niż Fanix. Szklany długi ustnik też jest raczej na plus.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
