Używałeś Furry Edge v2? Co Ci w nim nie odpowiadało? Jakie ma wady.
Do mnie właśnie doszedł, ale może mógłbym wymienić, rozpakowałem, ale jeszcze nie używałem. Tylko nie wiem na co miałbym wymienić. W tym Arizer ten długi szklany wystający ustnik wygląda na niepraktyczny.
W wyższym przedziale cenowym tylko mighty / crafty.
Fenix dla mnie działa lipnie, miałem kilka prób i zupełnie mi nie podszedł.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
09 grudnia 2020duplo13 pisze: Mam słabo wysuszone zioło, czyli za szybko. Z lufy gryzie w gardło, czy waporyzacja jest podobna do sziszy? Dym będzie łagodny?
Nie, nie jest podobna do sziszy.W sziszy susz się pali.
Nie będzie dymu.Będzie zdrowiej.I smaczniej.I nawet 70% pozyskania cannabioidów zamiast 30%.Bedzie lepiej :)
Vapowal ktos z niego DMT ? Nadaje sie do tego celu ?
Zastawiam się czemu ten Arizer Solo 2 jest kiepski według ciebie? Ma chyba większą ceramiczną komorę i to wyższa liga niż Fanix. Szklany długi ustnik też jest raczej na plus.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.