Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 1118 / 0
OT:
Miałeś nie ćpać, SS!

Nie masz kłopotów z żołądkiem, nerami, pecherzem po tym cudownym specyfiku?

Uzal musi być bardzo zgubne generalnie, zwłaszcza społecznie.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 2641 / 39 / 0
Ni
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 2641 / 39 / 0
Nie doświadczyłem żadnych problemów zdrowotnych.

Poza czestym sikaniem.

Ciekawe czy będzie krzyżowa tolera z 0-pce
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 329 / 58 / 0
06 grudnia 2020SabuSebe pisze:
Jak to jest możliwe że po przerobionych 2g kety, zajebalem 20 mg diazepamu , zajaralem ziolem i dalej nie moge iść spać.
Mam tyle energii.

To ten no fap czy co to.
Astralna energia.
Może dlatego, że przerobiłeś 2g ketaminy, a 20mg diazepamu po takiej zabawie nie jest wybitnie nasseną dawką?
mispill pisze:
Nie masz kłopotów z żołądkiem, nerami, pecherzem po tym cudownym specyfiku?
Kłopotów nie musi mieć, tym bardziej zauważalnych "natychmiast", co innego problemy z głową %-D
  • 5138 / 892 / 0
Ja lubie kete. O jak chce polatać w dziurze to trwa to około godziny i można wracać do żywych. Gdzie przy innych dyso są problemy znaczące z chodem, mową, uczynkiem i maskowatą twarzą znacznie dłużej. Akurat tutaj krótki czas trwania jest zaletą.
Po takim locie można jeszcze usnąć i rano w miarę względnie ogarniać.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2641 / 39 / 0
ketamina i DXM.
W odwrotnej kolejności.

Najlepsze narkotyki jakie brałem w życiu.

W nadchodzących dniach 0-pce.
3 meo PCP też daje rady, ale te psychozy są zbyt przejebane.
  • 334 / 43 / 0
Ja stawiam 2oxopce (opce) ponad ketaminą. Liga MXE imo. W mixie z hometem można zwwiedzić różn e galaktyki jako energia, ale ma się oczy i wszystko widzi.

Jak zmixowałem to pierwszy raz, zapaliłem trawy na peaku i się położyłem to w pewnym momencie pogodziłem się z tym że umarłem, tak mi się wydawało. Ale wszystko pozytywnie, z mega unikatową euforią przeszywającą całe ciało. Leżałem sztywny w łóżku a czułem przeciążenia jak na kolejkach górskich. Adrenalina nawet w tym wszystkim jest.
Uwaga! Użytkownik turbopascal666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 19 / 0
@turbopascal666

Jak miksujesz 2’-oxo-pce z hometem, to co walisz pierwsze?
Ja też stawiam 2’-oxo-pce nad ketaminą. Tak jak mówisz liga MXE, tak samo DMXE. Niedługo będę testował deschloroketaminę, też ponoć ta liga.

Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem. - {owerfull}
  • 334 / 43 / 0
Kurcze nie wiem jak by to zagrało najlepiej czasowo. Ja to po prostu waliłem i.m
bralem pare razy normalnie i nie pamietam homet wchodzil chyba szybciej wiec najpierw 2oxo a za 20-30 min homet. chodzi o to żeby się to wczytywało jednoczesnie (przynajmniej w miarę).

im nie polecam, jak sie skusisz to prawdopodobnie kwestią czasu jest jak skusisz się na jeszcze bardziej inwazyjne drogi.
Uwaga! Użytkownik turbopascal666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 19 / 0
A no to coś już wiem. Dysocjanty znam dobrze, psychodeliki też, ciekawi mnie ich miks. Może się kiedyś na niego skuszę, dlatego pytam. A żadna roa poza sniff i oral nie wchodzi w grę.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.