https://en.wikipedia.org/wiki/MDMB-4en-PINACA
Takie coś. EC50 Ki na CB1 = 2.47 nM – czyli słabsze niż fluorowce (które mają Ki ~1).
Bardzo kurwa ostrożnie do tego podchodzić! To MDMB-PINACA i podobne wymysły były zamieszane w falę hospitalizacji w 2017!
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz”
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
W jakie proporcje celować do liquidu?
Na gorąco- odczynnik jest kurewski mocny - testowo tylko.
Format: przezroczysty żółty wpadający w pomarańcz.
Miałem kilka lat przerwy także pierwsze co uderza to to, że kanna nie jest w prochu ani pyle tylko takim drobnym kryształku.
Plan jest taki będzie robiony liquid - jeżeli ktoś ma jakieś sprawdzone proporcje to z chęcią się zapoznam.
I będzie przyjmowane pod jęzor i oralnie. Jestem na etapie researchu nt. Jak się do tego zabrać z tym konkretnie odczynnikiem.
2020 lis 19, 23:25 / scalono - surv
Sprawdzone. Standardowo we dwoje. Kurwa pali styki strasznie. Mocno nawet za mocno za każdym razem. Do seksu, chillu, etc naszym zdaniem odpada.
Typowy mózgotrzep. Mi przypomina kminaki. Może nada się do zabijania szczurów w piwnicy bo palić to to średnia przyjemność w naszej ocenie.
4F ADB bije 5Cl na głowę
08 lutego 2006Camilleri pisze: Narkomanem jest się przez całe życie, ale ciąg to tylko epizod.
Na oko sypane ok 20-30mg na 10ml.
Myślę że tak minimum z połowę mniej i byłoby git.
Konkretnie się wypowiem jak mi waga dojedzie
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.