jeżeli nie mam papierów, natomiast mam wypisywaną bupre to mogę wcisnąć że źle na mnie działa? Docelowo potrzebowałbym oksykodonu, ewentualnie DHC. Jak juz wcześniej wspominałem nie mam papierów, tylko bupre (recepte). Może bupra pomoze? Pokazać recepty? Opakowania? Powiedziec lekarzowi potem, że bupra mi nie odpowiada? Przejdzie bajer z buprą? Jeżeli tak, to najlepiej gdzie? Jeżeli muszę juz ich o to prosić, to bol czego najczęściej przechodzi i jest trudny do wykrycia?
Docelowo chciałbym oksy, może byc DHC. Rodzinny nie ma problemu z DHC? Ile byliście razy w PLB, zanim dostaliście oksykodon?
Na 98% jak powiesz ze bupra zle dziala to dostaniesz metadon. 2% to twoja nadzieja, ze moze wypisze oksy jak jest glupi.
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives
Biore:
Bóle barków po wybiciach i złamaniach łopatek. Dostaje póki co od lekarza rodzinnego Dorete 37,7mg, ale to mało.
Sądzicie, że mogę prosić lekarza o coś mocniejszego? Na co waszym zdaniem mogę liczyć z takimi papierami?
Uwaga na paracetamol.
21 listopada 2020tatarak pisze: Na co waszym zdaniem mogę liczyć z takimi papierami?
Ty wolisz mieć stany psychodeliczne
M
Mi tlen zastąpiłaś.
Po Tobie
Duszę się w sobie.
Anarchia,zamęt
I nieład w głowie
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.