jeżeli nie mam papierów, natomiast mam wypisywaną bupre to mogę wcisnąć że źle na mnie działa? Docelowo potrzebowałbym oksykodonu, ewentualnie DHC. Jak juz wcześniej wspominałem nie mam papierów, tylko bupre (recepte). Może bupra pomoze? Pokazać recepty? Opakowania? Powiedziec lekarzowi potem, że bupra mi nie odpowiada? Przejdzie bajer z buprą? Jeżeli tak, to najlepiej gdzie? Jeżeli muszę juz ich o to prosić, to bol czego najczęściej przechodzi i jest trudny do wykrycia?
Docelowo chciałbym oksy, może byc DHC. Rodzinny nie ma problemu z DHC? Ile byliście razy w PLB, zanim dostaliście oksykodon?
Na 98% jak powiesz ze bupra zle dziala to dostaniesz metadon. 2% to twoja nadzieja, ze moze wypisze oksy jak jest glupi.
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives
Biore:
Bóle barków po wybiciach i złamaniach łopatek. Dostaje póki co od lekarza rodzinnego Dorete 37,7mg, ale to mało.
Sądzicie, że mogę prosić lekarza o coś mocniejszego? Na co waszym zdaniem mogę liczyć z takimi papierami?
Uwaga na paracetamol.
21 listopada 2020tatarak pisze: Na co waszym zdaniem mogę liczyć z takimi papierami?
Ty wolisz mieć stany psychodeliczne
M
Mi tlen zastąpiłaś.
Po Tobie
Duszę się w sobie.
Anarchia,zamęt
I nieład w głowie
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.