Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 1491 / 92 / 2
@o3a Polecam Tianesal
@BladziuchnyStrach
Ta grupa substancji na G ma największy wpływ na mózg przy pierwszym wzięciu, potem wstępuje tolerancja.Substancja zbliżona chemicznie jest do fenibutu, ma malutką chemiczną różnicę i analogicznie feni jest bardzo doraźny.
action movie:gun:
  • 84 / 4 / 0
Bralem tianeptyne tylko ze nie tianesal a pod nazwa coaxil i .... nic :trucizna: na mnie w zaden sposob nie dzialalo a wzeralem kilka tygodni dalej mialem negatywne mysli na temat wszystkiego dookola,rozdraznienie. A Tobie ? w sumie chcialem bardzo by zadzialalo bo ta substancja dawala mi zupelne zero ubokow..obecnie mysle o sulpirydzie i baklo oczywiscie nie razem w jadlospisie tylko zobaczyc jak zadziala 1 a jak 2 na ta moja niechec do ruszenia dupy i wziecia sie w garsc :patrzy:
  • 904 / 184 / 0
25 listopada 2020stuk pisze:
@o3a Polecam Tianesal
@BladziuchnyStrach
Ta grupa substancji na G ma największy wpływ na mózg przy pierwszym wzięciu, potem wstępuje tolerancja.Substancja zbliżona chemicznie jest do fenibutu, ma malutką chemiczną różnicę i analogicznie feni jest bardzo doraźny.
Podobny, nie znaczy że działa podobnie. Fenibut to przede wszystkim modulacja kanałów wapniowych a dopiero potem gaba-b. Baklo powinowactwo do kanałów wapniowych ma niemal zerowo za to jest mocarzem na gaba-b. Różnica ogromna.

Wielu bierze to długo, @farawayfromheaven jedzie ponad 4 lata chyba i dalej sie tym cieszy, kwestia schodzenia niżej by potem dłużej sie cieszyć. Tolerancja jest ale ja na 50mg przez 3 miesiace efekt antydepresyjny i kognitywny miałem bardzo dobry. Co za problem zejsc na 25mg do resetu i znowu jechać na 75mg z efektem? Zreszta, ja nikogo nie namawiam - o to to nie. Pisze, ze tolerka od 1 dawki to sprawa osobnicza. Ktos kto lubi tylko ćpać nie zauważy tego co można z baklo wycisnąć.
  • 1491 / 92 / 2
@BladziuchnyStrach Tak, ale ta grupa substancji ma jedną cechę dzięki wspólnemu łańcuchowi.Działa za pierwszym razem dużo mocniej i po pierwszym użyciu słabnie działanie.
action movie:gun:
  • 84 / 4 / 0
25 listopada 2020BladziuchnyStrach pisze:
25 listopada 2020stuk pisze:
@o3a Polecam Tianesal
@BladziuchnyStrach
Podobny, nie znaczy że działa podobnie. Fenibut to przede wszystkim modulacja kanałów wapniowych a dopiero potem gaba-b. Baklo powinowactwo do kanałów wapniowych ma niemal zerowo za to jest mocarzem na gaba-b. Różnica ogromna.

Wielu bierze to długo, @farawayfromheaven jedzie ponad 4 lata chyba i dalej sie tym cieszy, kwestia schodzenia niżej by potem dłużej sie cieszyć. Tolerancja jest ale ja na 50mg przez 3 miesiace efekt antydepresyjny i kognitywny miałem bardzo dobry. Co za problem zejsc na 25mg do resetu i znowu jechać na 75mg z efektem? Zreszta, ja nikogo nie namawiam - o to to nie. Pisze, ze tolerka od 1 dawki to sprawa osobnicza. Ktos kto lubi tylko ćpać nie zauważy tego co można z baklo wycisnąć.
kusicie jak nie wiem jeszcze pytanie czy faza mocno podobna do benzo? w koncu i to i to gaba %-D xanax dla mnie to najlepsza substancja do tej pory, ale nie do cpania tylko doraznie na momenty kryzysowe by byc na wiekszej lub mniejszej wyjebce gdy normalnie wczuwalym sie o wiele za mocno. Jak myslicie w takm wypadku lepsze mi bedzie baklo czy pregabalina ? i jak to jest tymi padaczkami delirami skretami itp po takich rzeczach zdarza sie czy to tylko miejskie legendy? :korposzczur:
  • 904 / 184 / 0
A weź sobie 15mg na próbę uczuleniową i za 3h dorzuć 25mg i obadaj sobie. Padaczki i delirek nie dostaniesz. A jak polecisz w ciagu to tak rozplanuj zapasy by odstawic z glowa tnac pomalu dawki.
  • 510 / 110 / 0
biorę cały czas, będzie już z 4-5 lat, aktualnie 2x25mg dobowo, działa. miałem ciągi na ogromnych dawkach, a ostatnio wrzucone 150mg totalnie mnie zaskoczyło, chociaż w drugą stronę. zamiast euforii wpadłem w takiego doła, że ledwo sobie poradziłem, ale to raczej efekt moich problemów osobistych.
Uwaga! Użytkownik farawayfromheaven nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1223 / 487 / 0
to tylko potwierdza jak nieprzewidywalny jest ten specyfik, ja też biorę już od 2 lat, w różnych konfiguracjach i dawkach, czasami jak napisał poprzednik, to jaki mam aktualnie nastrój decyduje jaka będzie ta ,,faza,, po dawce rekreacyjnej.
  • 80 / 6 / 0
Tak, ten lek jest nieprzewidywalny ale za to go uwielbiam. 75-125 mg i latam w robocie jak robot, pozytywnie nakręcony, ale czasem łatwo wpadam w furie. Dla mnie to lepsze, zdrowsze i dużo tańsze od fety. Słoik 25 mg to raptem 20 zł a starcza na troche. Dzisiaj pierwszy dzień po 2,5 miesiąca bez baklo całkowicie i jest elegancko. Co prawda wziąłem 750 mg pregaby, 40 mg diazepamu i na wieczór 150 tramca i dlatego nie odczuwam jego skutków. Teraz planuje jeszcze dzień, dwa całkowicie bez baklo i wracam do ciągu na nim. Idealne do pracy. I nie mam po tym chęci na inne dragi czy alko, chyba że w gorszy dzień. Dla mnie to najlepszy "narkotyczny " lek i najbardziej wydajny. Rano można wrzucić 100 mg i czuć cały dzień. Normalnie po tym śpię i jem. Odkrycie medycyny. Chociaż słyszałem że jak długo się to napierdala to można mieć problemy z kośc. Mój doktor który w życiu nie da żadnego benzo ani na nawet zolpidemu, co najwyżej zopiklon raz na jakiś czas to baklofen lekką ręką wypisał znowu 2 x 25 słoiki. Dziwne, taki ostrożny doktor a nie wie że baklo tak siepie, i dobrze.
  • 1974 / 526 / 0
Po 2-tygodniowym ciągu na baklo w dawkach 50-70mg, dziś pierwszy dzień bez, najpierw przespałem 7h na mianserynie a jak wstałem to wziąłem 600mg pregabaliny i 1,5mg alprazolamu, jest ok.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Mon, 02 Feb 2026 09:32:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1770024672'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?

Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?

Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia

W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".

CBZC rozbija packzomatową dystrybucję

Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.