Dzięki. Przy automacie? Przecież on mi za 3, 4 tygodnie zakwitnie :)
Połowa zalecanej dawki to max, na jaki powinieneś się na starcie zdecydować. Ja bym zaczął od 1/3 i stopniowo zwiększał.
Zawsze trzeba też przeplatać karmienie z laniem czystej wody, żeby ziemię "przeczyścić".
28 listopada 2020Teck pisze: @DeWitteEngel
Dzięki. Przy automacie? Przecież on mi za 3, 4 tygodnie zakwitnie :)
Rozumiem, ze producentowi zależy na jak największym zużyciu nawozów ale żeby aż tak..?
Ja bym poczekał do drugiego tygodnia z jakimikolwiek nawozami.Popatrz sobie na rozpiskę Bioibzzów i weź pod uwagę że do automatów ludzie z reguły leją połowę czy też 2/3 dawek odżywek.
Dlatego zwykle zawyżają dawkowanie i piszą, że można lać właściwie od zaraz.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.