Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
To się wydaje banalne, ale niestety w większości przypadków to tak działa właśnie.
Pod wpływem heroiny czujemy się silni, pewni swojej kontroli nad życiem. Jak mam towar i trwonie pieniądze zawsze sobie jakoś wytłumaczę że będzie dobrze, dopiero jak zejdzie i nie ma już kasy na kolejną działkę dociera jak bardzo się przeliczyłem. Ale dopóki towar krąży we krwi, hulajdusza.
11 listopada 2020Melodyne pisze: @sclero2014
Wystarczy, że masz fenta z majką, wielu takie połączenie przypomina lekko helupowy haj (mnie też). Masz też wiele innych smakołyków, najgorsze w herze jest to, że kosztuje więcej niż powinna.
11 listopada 2020Melodyne pisze: @sclero2014
Wystarczy, że masz fenta z majką, wielu takie połączenie przypomina lekko helupowy haj (mnie też). Masz też wiele innych smakołyków, najgorsze w herze jest to, że kosztuje więcej niż powinna.
Przyznam również, że nieco mnie niepokoją historie tych ludzi, co np. po pół roku ciągu helupowego już lądowali w ośrodkach, więzieniach. Albo te herowraki wałęsające się po ulicach, to budzi we mnie jakąś odrobinkę niepokoju, chociaż oczywiście nie na tyle, żeby postanowić nie próbować heroiny. Opioidowe CV poszerzyć zawsze warto, a legendarna sława złej pani H wydaje mi się już nieistotna po spróbowaniu hipersupermaksi-śmiertelnej trucizny, jak to niektórzy, w tym i mądrzy ludzie fenta opisują. Jednakże udało mi się raz kupić heroinę - dokładnie jest to "Moja heroina" Kozłowskiego
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
Na razie nie planuję przygody z h ale brałem już kode, tramadol, DHC, majke i oxy. Który z tych opio najbardziej przypomina helenę. Dodam że najbardziej satysfakcjonuje mnie działanie oksykodonu
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.