Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
Najlepsze benzo rc
etizolam
92
38%
flubromazepam
34
14%
flubromazolam
13
5%
diklazepam
7
3%
clonazolam
84
34%
pyrazolam
3
1%
deschloro etizolam
5
2%
fenazepam
7
3%

Liczba głosów: 245

ODPOWIEDZ
  • 218 / 14 / 0
Norflurazepam się u mnie wychyla na czołówce
  • 270 / 13 / 0
Jakie benzo jest delikatnie sedujace/przeciwlękowe i nie ryjące za bardzo bani?
Uwaga! Użytkownik DrYale nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1787 / 244 / 0
@DrYale
etizolam
  • 53 / 11 / 0
Szukam czegoś co mogę wziąć przy braniu wenlafaksyny - tak żeby można było się skupić na graniu/pracy/kursach , najlepiej do brania wieczorem. Ktoś coś poleci?
  • 92 / 16 / 9
@Cuwadus
dla mnie najmnijeszym upierdalaczem z łatwo dostępnych rc benzo jest flunitrazolam
  • 980 / 83 / 0
@Cuwadus
Biorę wenle i etizolam i jest si
  • 429 / 64 / 0
Co polecacie żebym mógł na spokojnie wyjść do ludzi?
Czasem jest już tak kiepsko że mam problem żeby "cześć" odpowiedzieć.

Etizolam raczej za słaby się wydaje, po 2mg szału nie bylo i wydaje mi się że po 3 godzinach efekty znikły :/
Uwaga! Użytkownik JezusWKominiarze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 179 / 9 / 0
Jak dla mnie najlepszy jest etizolam, najłatwiej nad nim zapanować.
Drugie miejsce klonazolam, ale tutaj juz trzeba wybitnie uważać, a i tak można przesadzić.
Natomiast flualprazolam to szatan w benzo skórze.
Teraz chętnie wypróbował bym norflurazepam, ale niestety ciężko go namierzyć.
Flubromazolam przez swój specyficzny profil działania, powinien zadowolić osoby z problemami z zaśnieciem.
  • 1602 / 255 / 0
Etizolam zdecydowanie najlepszy, jest relatywnie bezpieczny, łatwy w dawkowaniu, granica pomiędzy "spoko" a "gdzie się podział tydzień" dość duża. No i jakby nie było, ten środek znalazł zastosowanie w oficjalnym obiegu medycznym, jest sprzedawany w Azji. U nas funkcjonuje jako "RC benzo" ale to jest prawilny medykament, nie jakiś odpad ćpuński typu clonazolam.
  • 31 / 6 / 0
Sa teraz jakies legale RC w pl ktore w ogole dzialaja jakos sensownie? I ktore istnieja nie tylko w teorii...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.