Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
16 marca 2020toxic1337 pisze: Wiem ze to glupie i dosc osobnicze pytanie, ale czy trudno jest podać drugej osobie IV?
Nie lubię robić tego nikomu i jak ktoś mi podaje. Chcesz coś zrobić dobrze? Zrób to sam.
Podawać koleżance, co znając życie ma delikatne baciki bym się nie podjął.
Widziałem jak jeden typ podając innym, kciukiem jednej ręki dociskał żyłę ciut poniżej wbicia.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
1 igła - jedna iniekcja, ja to wiem .Ale czasami zdarzyło mi się taką jeszcze ze 2-3 razy się wkłuwać.
Są takie wielorazowe ?
Fajne macie sposoby na pozbywanie się pompek itd.
Czasy wbijania lotek w drzewa się skończymy.
Ekologia i bhp w jednym.
Ja wszystko wrzucam do puszki po piwie, na końcu ja zgniatam.
Efekty takich błędów , jeśli nie są widoczne to czym się mogą objawiać i po jakim czasie mogą wystąpić lub co sobie zbadać ???
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.