Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
Ostatnio zdarzyło mi się ładować pełen sort przez 2-3 tygodnie, kosior cały czas szczególnie jak się czegoś napiłem. Wczoraj przyszedł mi ten sam temacik testowałem z dziewczyną po srogiej kresce, i nas tylko zamknęło w sobie, ni to źle ni dobrze poprostu pustka (od razu mówię że temat bardzo dobry ten sam co z przed 3 tyg.) od czego to zależy ? gorszy dzień czy jak, dodam że zdarzały się takie dni gdy koks słabiej klepał.
Wczoraj zdarzyło się znowu skosztować i działało jak powinno :D
Mam kolejne pytania
1 Czy tylko ja tak mam ze pierwsza krecha zawsze słabo działa (nieważne czy jest sroga czy nie) dopiero od drugiej zaczyna się jazda.
2 Gdy się nażre konkret koksu to nie potrafię pic alko. Nie chce mi przejść przez gardło i mnie naciąga.
03 listopada 2020mietowy3 pisze: Jeżeli dobrze zrozumiałem walisz koks 3tyg pod rząd? No to wyeksploatowanie organizmu.
31 października 2020toxic1337 pisze: Tu morda dretwieje, ale no wlasnie cos nie tenteges. Tak jakby zeniona fugą, no ale trzyma +/- 2h (gdzie przy ddrugiej h juz znikome dzialanie i dorzuta)
Ogolnie dostalismy w pakiecie 50/50 proch i male brylki i moze to kwestia tego ze jakims RC przejebane i to wlasnie ten proch na dole samary.
Ale chlorem nie jebie po nosie takze juz sam nie wiem co sadzic...
moze troche wiecej ochoty do rozmowy, ale to zzupelnie nie to co w przypadku wczesniejszych sortow...
31 października 2020toxic1337 pisze: zebym mogl wiedziec czy jakikolwiek z typem jeszcze trzymac kontakt (wydoił odemnie ostatnie 350zł w tym miesiacu :p).
Co za czasy...
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
04 listopada 2020Akashi pisze: Waliłem. Już przestałem tak lecieć od jakiegoś tygodnia
Wczoraj zdarzyło się znowu skosztować i działało jak powinno :D
Mam kolejne pytania
1 Czy tylko ja tak mam ze pierwsza krecha zawsze słabo działa (nieważne czy jest sroga czy nie) dopiero od drugiej zaczyna się jazda.
2 Gdy się nażre konkret koksu to nie potrafię pic alko. Nie chce mi przejść przez gardło i mnie naciąga.
09 listopada 2020misiek010101 pisze:08 listopada 2020Pojebanymotyka pisze: Czy ktoś się wypowie nawet na pw na temat jakości janos1ka ? Przejrzałem sporo stron wstecz i jedyne co znalazłem to link do forum na które nie mam uprawnień oraz polecanie belvedera jednak już za późno bo mam kokosa od tego pierwszego i nie wiem czy się martwić, testować będę dopiero za 2tyg a z wyglądu to wiadomo totoloto. Na pewno zapachu nie ma bardzo intensywnego chrzanowego a raczej delikatny, w lekko slniacych grudkach
Nie masz się o co martwić, towar od janosika jest![]()
No to super bo jak zobaczyłem pierwsza jedynkę to z rozpędu zamówiłem jeszcze 5 a potem przeczytałem artykuł o lawamizolu i się porylem XD
Jestem tu nowy, więc przy okazji siema :)
Próbowałem znaleźć odpowiedź na pytanie (również tutaj) ile średnio ściągacie na sesję? Oczywiście czystość ma znaczenie ale tak uśredniając, zazwyczaj padały odpowiedz całą torba albo ile jest :P
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.