31 października 2020NegatywneWibracje pisze: Misspill to beznadziejny przypadek, w sumie bardziej beznadziejny niżj ja. Tylko wyposażony w silniejsze, nieadekwatne egzaltacje.
[...]
Widziałem się ostatnio z P. doktorem w mieście Łodzi (polecam wyprawę na substytucję opiowraki! z rejonu). Teksty o opłacaniu przez koncerny farmaceutyczne to tutaj szurstwo do kwadratu, autorom ich chcę jedynie przekazać, że są monumentalnymi zjebami.![]()
Tylko depresji z nerwicą dostałam, a tu burza, wolę to niż trajkotanie po MPH, w końcu to moja setna terapia i nie wypada tak funkcjonować. styl po MPH był agresywny i impulsywny, nie dziwię sie @mniemanolog, że tak mu odjebało, skoro 90% ćpunów bierze lek poza wskazaniami, po którym zachowuje się jak skrajne ADHD i to jest substytucja... no ale w tym biznesu lekarz nie ma OK,
Wolę klony - przepisał mi. MPH przeciwko wskazaniami, w tak trudnym przypadku powoduje, że nie wytrzymujesz sam ze sobą kiedy pojawiają się problemy. Do tego w sytuacji nie działania antydepa, MPH robi co chce, zazwyczaj pogarsza sytuację.
To niminalnie mnie uspokaja jako jedyne substancje lecznicze... na Świecie?
Tak zakochany w profesorze, że nawet nie widzi, że ten na Malediwy jedzie w zamian za nasze krecki na MPH, pha, ha, ha.
Dojrzyj, również.
PS. Sorry za byki, zalałam komputer, a mam tylko tablet.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
na jak dlugi czas lekarz wypisuje leki i jak wygląda w praktyce przedłużanie leczenia. Trzeba się dobijać skype czy kontakt meilowy?
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Porozmawiaj z doktorem przez skype- to wszystko się dowiesz.
Leki aż Ci się skończą.
Mi wprowadzono to co miałem założone na początku z doktorem, tylko nie wszystko w jednym czasie.
-------------------------------------------------------------
02 listopada 2020misspill pisze: Wolę klony - przepisał mi. MPH przeciwko wskazaniami, w tak trudnym przypadku powoduje, że nie wytrzymujesz sam ze sobą kiedy pojawiają się problemy. Do tego w sytuacji nie działania antydepa, MPH robi co chce, zazwyczaj pogarsza sytuację.
To niminalnie mnie uspokaja jako jedyne substancje lecznicze... na Świecie?
ps.Ja tam się cieszę ,że już z nimi skończyłem bo czułem się jakbym dostał pałką w łeb
Choć nie ukrywam ,że to 0,5 alpry by się przydało żeby się przełamać.
Trzymajcie się!
Scalono posty użytkownika. - {owerfull}
W innym przypadku będziesz wzywał pomocy głosem szopa pracza czego osobiście nie życzę lol
----
Znów wdeptuje w małe cuchnące gówienko, @zmieniam leki i na forum będę się zachowywać albo w ogóle, albo jak będzie dobrze to jak użalający się, rozwrzeszczany bachor. 30-40 terapia antydepresantem? Prędzej się zabiję niż poddam elektrowstrząsom.
Z 375mg wenlafaksyny i nieodczuwalnego powoli 30 MPH, ejotdżi chciał mi dać 12 mg ♤ponadmaksymalna♤ reboksetyny do tego. Przy mojej arytmii leczonej Ebiwolem (chciał leczyć propranololem, ale ukryłam przed nim fakt, że biorę lek nasercowy bo imo by mnie to dyskwalifikowało, wcale nie). Wystąpiły powikłania, ból serca po 50mg CR, po dawkach 3x NRI ból bardziej męczący niż amph, to jest szajs. Nie dość, że nie mam płuc, trzustki to jeszcze mózgu...
Profesor twierdzi, że metylofenidat można jeść garściami ("można przewlekle", nie trzeba robić przerw i nic się nie stanie), przepraszam, ale metylofenidat oczywiście osobie z adhd czy bez a adhd - baniak ryje i to solidnie.
Mój lekarz prowadzący od 9 lat nie jest zbyt zadowolony z "wpierdalania " się profesora-magika w terapię, wręcz obrażony i szybko przyspieszył telerozmowę z dnia na dzień jak się naczytał esów na 500 znaków.
Niestety profesor potrafi napisać, że przypadek: , "trudny", "bardzo trudny" "trudny na resorach" i pisać recki.
Przestanę jeść MPH jeśli będę trajkotać o duperelach jak do tej pory, flow jest b. przesadne, tylko czy jest dla mnie jakaś szansa na czujność i czuwanie, nastrój, na energię nie liczę. Profesor słowem pomógł tyle co nic, leki wybralam sobie sama, więc nie ma o czym mówić.
Dostałam klonazepam 2mg na nerwy od profesora. Albo lubi pisać recepty albo lubi być świętym Mikołajem.
Po 2 latach abstynencji naćpałam sie szuwaksu, jest tak jak było na wenli - śpiączka.
A miks wyjebisty.
Bez MPH zastygam godzinami w jednym miejscu, nie zajmuje się niczym, niby komórka, muzyka, ale co to jest gdy inni się rozwijają, a ja zalegam z zerowymi zainteresowaniami, zero chęci, czyli objawy negatywne schizofrenii, cóż.
Zwykli psychiatrzy tego nie leczą i niech się wypchają ze swoimi prognozami, niekorzystnymi rokowaniami, screw you. Dlatego już dawno się sama leczę, bo mnie na straty spisano, innego wyboru nie mam. Niech mi wypisuje co chce, mój prowadzący, stary dziadziuś M-rz czuwa... jakoś będzie.
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/0/05c324ab-d697-4f35-9e07-5a7fbdf3dfe3/IMG-20240615-151156-143.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250819%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250819T125002Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=8c2526b8d106b6c5c08553ad24aa47f1570c975e6fc9d04c56c46627bbbfaef3)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/uecocaine.jpg)
UE alarmuje: coraz więcej Europejczyków zażywa kokainę i inne ciężkie narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psyloszwajcaria.jpg)
Szwajcaria – jedyne miejsce w Europie z legalną terapią psychodeliczną
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/jurekpatryk.jpg)
Ćpali po 96 godzin, żeby cokolwiek poczuć. Fragment mocnego reportażu Patryka Jurka
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marihuana-i-psychodeliki-leczenie-zaburzen-odzywiania-860x484.jpg)
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania
Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/sun16_1.jpg)
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty
Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/san-antonio-men-sentenced-for-armed-robbery-in-oregon-while-posing-as-dea-agents.jpg)
Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki
Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.