Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Litrowy słoik okazał się za mały, musiałem przesypywać żeby wszystko się zmieściło. Planowałem max 2 godz z łysiczkai i 2 z muchomorkami, ale za każdym razem kiedy stwierdzałem "dobra już idę, wróce tutaj kiedy indziej" natrafiałem na kolejne laski i nie dawało mi ich nie zebrać :D
Ps. zdjęcia dodam później, piszę tylko dlatego żeby osoby które straciły nadzieję na dobry zbiór, mogły wyruszyć w dalsze poszukiwania.
Dodam jeszcze od siebie, że sam szukałem intensywnie dobrej miejscówki przez 3 lata i nic, aż przez przypadek natrafiłem na miejscówe, która przypuszczam przy dobrych warunkach może owocować tysiącami lancetek.
Ktoś doradzi początkującemu? Jak szukać, Gdzie, Kiedy. Jak zażywać, czego nie brać, co dobre, co złe.
Pozdro
Edytować posta nie mogę, więc wrzucam tutaj zdj.
pozdro
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.