Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3901 / 562 / 0
Re: Poppy seed tea
Nieprzeczytany post autor: lol »
Teraz bardziej popularne są te slabe odmiany, mysle, ze bardziej z 50mg. Jakis czas temu wprowadzili, ze powyzej 0.8 czy 1% to oni muszą miec jakies specjalne pozwolenia

Ale kurczę nawet jesli to bardzo mocny mak to 4 makowki to jest nic. 100mg doustnie to jak 4 paczki thiocodinu. A kolega mowi, ze w ciągu mial taką super fazę po tym. Nawet jak bralem w ciągu ledwie 300mg kodeiny to 10 makowek nie dawalo fazy. Dopiero 20. Ja w ciągu to musialem brac po 60-70 makowek. Na wielu polach bylem ponad 20 i przy jakiejs tam tolerancji nigdy 20 makowek nie daloby mi fazy nie mowiąc o 4.

Samo opium z tego co pamietam zawiera 8-12%, 10g ok 1g morfiny
  • 2538 / 215 / 0
@lol nie mówie że super ale wystarczająco przyjemnie. Profil na 100% lepszy od wspomnianych maków. mak na pewno mocny, zadbany ;) Ile główek to nie wiem, zmielone bez łodyg były, część ubabrane w opium stąd ta moc.
  • 2394 / 653 / 0
Nikt nie powiedział że wsypanie maku do butelki to nie jest wcale tak hop siup więc kiedy robiłem swoje pierwsze PST kurew naleciało co nie miara, cała kuchnia w maku. Dopiero wtedy zrozumiałem że nie da rady bez lejka. Znalazłem lejek choć teraz wiem że i z kartki można go zrobić. Kurde takie coś też powinno być w FAQ. A wy jak wsypujecie mak do butli jeśli nie jest to 5L i warunki sa terenowe ???
  • 482 / 96 / 0
Wlasnie trafiłem na ciekawe kresto V023. Prawie w ogóle nie ma zapachu, przepluczka wyszła baaardzo ciemna, ciemniejsza od Helcomów. W smaku gorzkie jak kodeina z antidolu. Zobaczymy jaka moc, właśnie zaczynam pić.

Edit

0/10 nie działa, wkurwiłem się
  • 2394 / 653 / 0
@anonimowy18 Skąd wiesz że nie działa ?? Jesteś w ciągu i i mimo wypicia doświadczasz fizycznego Skręta ?? Leje sie z Ciebie , ledwo żyjesz, srasz żygasz i mak najmniejszej ulgi w tym nie przyniósł ?? Wtedy w 100% wiadomo że było myte i to fest. Organizm nigdy nie kłamie ;)
  • 482 / 96 / 0
08 października 2020Mordarg pisze:
@anonimowy18 Skąd wiesz że nie działa ?? Jesteś w ciągu i i mimo wypicia doświadczasz fizycznego Skręta ?? Leje sie z Ciebie , ledwo żyjesz, srasz żygasz i mak najmniejszej ulgi w tym nie przyniósł ?? Wtedy w 100% wiadomo że było myte i to fest. Organizm nigdy nie kłamie ;)
Nie jestem w ciągu, nie mam skręta. Tolerancję mam praktycznie zerową, więc nawet gdyby było w nim cokolwiek to bym poczuł ;)
  • 3013 / 1017 / 0
na pomysł zrobienia lejka z kartki to myślę, że każdy powinien wpaść od razu przy rozpoczynaniu pędzenia przepłuczki. to jest właśnie metoda terenowa, gdy nie ma lejka. ja zawsze płuczę w butelkach 1,5 litrowych, więc lejek bądź pseudo-lejek z kartki jest konieczny, aby nie było strat, ani bałaganu w domu. ja mam już swój sposób i robię tym jednym od lat każdą przepłuczkę i w zależności od mocy maku wywary wychodzą bardzo dobrze.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 2394 / 653 / 0
Ale czy skręta by zaleczyło tego nie wiesz.. Ja piłem v620 na skręta i wyleczyło go idealnie , czułem się dzięki temu normalnie a tutaj mówili że to takie 1/10 na granicy działania. Więc tak naprawdę w 100% wiarygodny będzie ktos wyebany i ktos to osądzi że dany mak zabija skręta. Bo jak mówiłem człowiekowi moze się wydawac lub nie a organizmu i skręta nie oszukasz. Jest albo go nie ma nie ma niczego pomiędzy xd

EDIT: Btw jak długo pijesz mak że skrętów nie masz ??
  • 482 / 96 / 0
@Mordarg Pije od roku mniej więcej raz w tygodniu. Zawsze 0.5kg robi mnie bardzo mocno. Przykładowo 400 gram Helcomów powoduje u mnie mega grzanie i czasami nawet przysypki. Tolerancje mam bardzo małą, a skrętu nigdy nie doświadczyłem.
  • 2394 / 653 / 0
@anonimowy18 jeśli naprawdę pijesz raz w tygodniu i nie robisz ciągów to gratuluję. Dzięki temu faktycznie moze byc tak że nie doświadczasz skrętów.. Byle bys tylko pozostał przy takim trybie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.