Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
Podsumowując po 6.5h - dwa orzechy nie są jakieś przesadnie nieprzyjemne, ale przy tak małej dawce przeważają uboki. Podejrzewam, że przy większych dawkach stosunek ten byłby jeszcze gorszy. Domyślam się dlaczego i w jaki sposób może się to niektórym podobać, ale osobiście nie mam zamiaru tego powtórzyć i oceniam na minus.
Jak to się łączy z kodeiną? Mało widzę informacji o tym miksie. Próbował ktoś? Niewielkie dawki typu 2 orzechy + 240mg
Używałem gałki, mam jej zapas na kilkanaście tripów ale zostawiam ja w spokoju
Faza fajna, troche nie przyjemna chwilami ale nie jest taka zła. Spotkałem gorsze rzeczy, proszki zwane dopalaczami działają lub nawet nie działają a skutki uboczne są dużo gorsze ( nie wszystkie )
Mikrodawkowanie psuje flaki w dłuższej perspektywie
Większe dawki dają fazę i masę Uboków lekkich lub nie
Wybór indywidualny
Ma ktos jakies sposoby na to jak ta galke spozyc bez odczuwania jej smaku ? Kapsulki z wyzej wymienionej przyczyny odpadaja, tak samo te z jogurtem sokiem czy woda. Glupie chyba pytanie bo poza kapsulkami nie ma zadnego innego sposobu zeby totalnie nie czuc smaku. Jogurt jest najbardziej znosny ale i tak wystarczy mi odrobina tego posmaku i odruch wymiotny lub rzyganie gwarantowane :/ Nie ukrywam chcialbym znowu sobie potripowac 2 dni za kilka zloty bedac w stanie bedac w stanie mocnego al'a upizgania.
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.