Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
Podsumowując po 6.5h - dwa orzechy nie są jakieś przesadnie nieprzyjemne, ale przy tak małej dawce przeważają uboki. Podejrzewam, że przy większych dawkach stosunek ten byłby jeszcze gorszy. Domyślam się dlaczego i w jaki sposób może się to niektórym podobać, ale osobiście nie mam zamiaru tego powtórzyć i oceniam na minus.
Jak to się łączy z kodeiną? Mało widzę informacji o tym miksie. Próbował ktoś? Niewielkie dawki typu 2 orzechy + 240mg
Używałem gałki, mam jej zapas na kilkanaście tripów ale zostawiam ja w spokoju
Faza fajna, troche nie przyjemna chwilami ale nie jest taka zła. Spotkałem gorsze rzeczy, proszki zwane dopalaczami działają lub nawet nie działają a skutki uboczne są dużo gorsze ( nie wszystkie )
Mikrodawkowanie psuje flaki w dłuższej perspektywie
Większe dawki dają fazę i masę Uboków lekkich lub nie
Wybór indywidualny
Ma ktos jakies sposoby na to jak ta galke spozyc bez odczuwania jej smaku ? Kapsulki z wyzej wymienionej przyczyny odpadaja, tak samo te z jogurtem sokiem czy woda. Glupie chyba pytanie bo poza kapsulkami nie ma zadnego innego sposobu zeby totalnie nie czuc smaku. Jogurt jest najbardziej znosny ale i tak wystarczy mi odrobina tego posmaku i odruch wymiotny lub rzyganie gwarantowane :/ Nie ukrywam chcialbym znowu sobie potripowac 2 dni za kilka zloty bedac w stanie bedac w stanie mocnego al'a upizgania.
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.