Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 17 / 3 / 0
Witam, szukam towarzyszy poszukiwań w świętokrzyskim, ze szczególnym uwzględnieniem okolic Gór Świętokrzyskich. Miejscówka moim zdaniem obiecująca biorąc pod uwagę moje przeszłe wyprawy, chociaż nie wiem czy w tym sezonie już coś tam ruszyło. Zatem mile widziane świeże doświadczenie :)
Uwaga! Użytkownik Incognitus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 23 / 11 / 0
Świętokrzyskie chętnie. Dziś uderzam w okolice Tarnobrzeg. Zobaczymy co będzie.
  • 17 / 1 / 0
Zch ktoś chętny na poszukiwania?
  • 8 / / 0
Hej, czy jest tu ktoś z Łodzi ? Jestem świeży w temacie, ale chętnie się wybiorę :)
  • 7 / 1 / 0
Na privku napisz to może sie razem wybierzemy
  • 7 / / 0
Jeśli ktoś jest z Rzeszowa/Podkarpacia - zapraszam. Co dwie siły to nie jedna :)
  • 6 / / 0
Hej, czy ktoś z Katowic chciały wybrać się na wspólne polowanie? Jak coś to priv..
  • 3 / / 0
Witam, ktoś chętny na mały tour jtr lub w inny dzieńw świętokrzyskim;) ?Pewnie nie mam możliwości pisania na priv z nowego konta , a niestety musiałem założyć nowe konto ,dawno tu nie zaglądałem i stare konto rączkę przepadło chyba, że admini mi pomogą żeby je odzykać ... ;)Pzdr
  • 3 / / 0
Cześć, ktoś chętny pokazać co i jak w okolicy olsztyna? Próbowałem szukać samemu ale nic nie wyszło :/
  • 78 / 11 / 0
Ktoś chętny do zbierania na terenie woj opolskiego? Możliwość pojechania do gór opawskich
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.