Martwi mnie cisza @lufa9999 , ostatnio logował sie 28.09 i pytał, czy 200mg klona i ćwiara wódki starczy by zabić 100kg chłopa.
05 października 2020BladziuchnyStrach pisze: Gdzieś go wcześniej wywołałem, jakiś czas temu to pisał, że się ogarnia i nie ćpa...
Martwi mnie cisza @lufa9999 , ostatnio logował sie 28.09 i pytał, czy 200mg klona i ćwiara wódki starczy by zabić 100kg chłopa.
05 października 2020DexPL pisze: Heh. A pamiętam jak 2 lata temu był wjebany tylko w diazepam. Szło mu bardzo dobrze. Odstawił do 5mg dziennie...
Fajny gość, polubiłem go bo dał rade zjechac z duzych ilosci benzo ale wiadomo - po nich potrafi byc duza pustka i ciezko ja wypelnić roslinka z Bali...
Mam nadzieję, że jest ok.
Opiatowcy>benzowraki>politoxy>stimiarze>alkusy>marihuanisci>dysoodkleje>sajkonauci
*Instytut danych z dupy , na podstawie subiektywnych wrazen
To, o czym piszesz tyczy się działania terapeutycznego leku (przeciwbólowe, przeciwdepresyjne itd). Nigdy nie tyczyło i nie może tyczyć się depresji oddechowej (notabene która w przypadku klona jest wręcz nieosiągalna). No, a już porównanie benzo z opio w tej kwestii to jakaś abstrakcja. Serio.
Efekt pułapowy nie ma wpływu na dawkę śmiertelną.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.