mowie o crystal ice shards jak z breakin bad, w pl nie spotkalem takiego pikulca ale tez nie szukaem nigdy mocno, jednak nawet ten mleczny ktory jest dostepny za granicą mojego wojewodztwa bez problemu - tez trzyma ponad 20h.
SLYSZALEM od wielu osob ze teraz mlode pokolenia maja w pizdzie czy krysztal to meth, czy mmc, czy cmc - robi? robi, najwyzej rozne sa proporcje speed/eufo/emp - ale zaznaczam, mlode pokolenia - ludzie pamietajacy lata 90te mysle ze bez problemu zalatwia pikulca w kazdym wiekszym miescie - ale tez nie kazdemu:D
06 grudnia 2020Feat pisze: W lubuskim również łatwiej o ryż niż fetę, 1.5 roku mieszkałem w lubuskim i raz spotkałem się z amfa tak to wszędzie ryż, za to Górny Śląsk feta i mało kto wie co to ryż
06 grudnia 2020Feat pisze: W lubuskim również łatwiej o ryż niż fetę, 1.5 roku mieszkałem w lubuskim i raz spotkałem się z amfa tak to wszędzie ryż, za to Górny Śląsk feta i mało kto wie co to ryż
z moich wieloletnich doświadczeń powiem tylko, że meth to bardzo hermetyczne środowisko i z przypadku łatwiej dostać ścierwo niż dobry ryż
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
27 grudnia 2020awonor pisze:od połowy województwa w dół - a i owszem, m-cz i wyżej w stronę ZSZ amfetamina jest powszechniejsza06 grudnia 2020Feat pisze: W lubuskim również łatwiej o ryż niż fetę, 1.5 roku mieszkałem w lubuskim i raz spotkałem się z amfa tak to wszędzie ryż, za to Górny Śląsk feta i mało kto wie co to ryż
z moich wieloletnich doświadczeń powiem tylko, że meth to bardzo hermetyczne środowisko i z przypadku łatwiej dostać ścierwo niż dobry ryż
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.