Gdy rozmawiałem lekarką o lekarswach które mogą zwiekszyc Dopaminę, zle to widziała, mówiąc, że będe bardziej pobudzony itd a na co dzień jestem i tak dość. Chyba miała racje.
Jak wyrównać poziom Dopaminy? tak aby tez jej nie było za duzo, tylko po prostu wyrównać. Za dużo jej może na mnie zle działać.
Dodam, że nie ćpam i biorę neuroleptyki Kwetiapine i Olanzapine które sa antagonistami dopaminy.
Kup suplement z tyrozyną, albo zamów se Modafinil i chuj
Ale nie wiem co to będzie po zmieszaniu z antagonistami.
Nie ćpaj, nie ćpaj
Pytanie jak wyrównać poziom Dopaminy. Nie zwiekszając go ale tylko wyrównać.?
"Rutyna to rzecz zgubna "
01 października 2020rednopacjent pisze: Napisałem wyraznie wyrównać poziom Dopaminy na normalny, a nie go podnosić.
Czy o chuj Ci chodzi?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.