Gdy rozmawiałem lekarką o lekarswach które mogą zwiekszyc Dopaminę, zle to widziała, mówiąc, że będe bardziej pobudzony itd a na co dzień jestem i tak dość. Chyba miała racje.
Jak wyrównać poziom Dopaminy? tak aby tez jej nie było za duzo, tylko po prostu wyrównać. Za dużo jej może na mnie zle działać.
Dodam, że nie ćpam i biorę neuroleptyki Kwetiapine i Olanzapine które sa antagonistami dopaminy.
Kup suplement z tyrozyną, albo zamów se Modafinil i chuj
Ale nie wiem co to będzie po zmieszaniu z antagonistami.
Nie ćpaj, nie ćpaj
Pytanie jak wyrównać poziom Dopaminy. Nie zwiekszając go ale tylko wyrównać.?
"Rutyna to rzecz zgubna "
01 października 2020rednopacjent pisze: Napisałem wyraznie wyrównać poziom Dopaminy na normalny, a nie go podnosić.
Czy o chuj Ci chodzi?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.