Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1633 / 1031 / 7
Szkoda, że nie ma zdjęcia blaszek, ale według mnie prawie na pewno to nie to.
  • 2534 / 596 / 0
Blaszki takie jasne inne niż te wszystkie kołpaczki.Pozatym tego nie widać ale są też te takie paseczki jak to łysiczki mają.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 59 / 15 / 0
Chyba blisko
Snapchat-1627023561.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 1633 / 1031 / 7
@YoungIgi ani trochę.
  • 2 / / 0
Nie znam się w ogóle na grzybach i dzisiaj pierwszy raz byłem zbierać(ogólnie 1 raz jakiekolwiek grzyby) Znanazłem takie coś z tego się nadaje czy nie ? Totalnie sie nie znam nie wiem co z tym robić i zbierałem je będąc lekko porobionym czymś innym. Albo jak ktoś może podesłać jakiś poradnik czy coś to będzie spoko :D

https://zapodaj.net/af609cdd71094.jpg.html
  • 373 / 118 / 0
Czy to forum dla przedszkolaków? Zgłaszam do moderacji, bo to drwiny.
  • 167 / 72 / 0
10 sierpnia 2020EvilDead pisze:
Ktoś chyba powinien temu tematowi zmienić nazwę na "Grzyby - Tu zamieszczamy zdjęcia swoich kołpaczków czy innych grzybków do łysiczek nie podobnych"
Chyba należałoby na poważnie się nad tym zastanowić :alergia:
"To nie była żadna dzikość serca, jadę stopem, bo nie mam na helikopter, bo nie wynaleziono, kurwa, teleportacji,
i to nie jest żaden weltschmerz, nie jestem młodą, piękną duszą - ja po prostu jestem pierdolnięty.
Chory Psychicznie."
  • 1633 / 1031 / 7
@SchizujeSie i tak ciężko wpisać sobie w wyszukiwarkę, żeby się choć troszkę, minimalnie zorientować? Czasami mam wrażenie, że ktoś celowo wysyła takie posty w ramach sprawdzenia granicy naszej cierpliwości.
  • 1100 / 273 / 0
ja pierdziele, maślanki wiązkowe i coś, co wyglada na muchomora jadowitego, brawo kurwa, nie pożyjesz długo @SchizujeSie
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / 2 / 0
Może to? Wizualnie wydają mi się zgodne z opisem Łysej ale nie jestem pewny czy ogonek jest okej, bo miałem tylko do czynienia z suszonymi łysiczkami
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ODPOWIEDZ
Newsy
Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.