Daj znać co i jak, miłego dnia. :)
Tak przy okazji, czy oprócz grejpruta są jeszcze jakieś wzmacniacze alpry? Chodzi mi o jakieś normalne rzeczy / suplementy a nie dodatkowe psychotropy.
@Vratislav
I czy ktoś testował jak alprox wchodzi sniffem ? Bo afobam klawo. Ale ja z reguły 0,5 sniffuje, czasem ale rzadko 1 mg, bo mam wrażenie że część substancji gubi się w nosie, ot lubie dla odmiany sobie tak zapodać.
Dla mnie to zagadka na miare trójkąta bermudzkiego xD
19 września 2020rooney pisze: No i stwierdzam że musze dorzucać więcej alproxu niż afobamu i efekt jest jednak mniejszy. Dalej mnie to nurtuje, Wielu konkretnych userów już pytałem i zgodnie stwierdzili że to jedno i to samo jedynie czas załadowania sie moze różnić no i kwestie jakichś tam rozpuszczalności pod język itd. Ale ja zauważam że faktycznie alprox słabiej klepie niż afobam :/ Pytanie tylko czy jest to spowodowane tolerką czy rzeczywistą różnicą.
Dla mnie to zagadka na miare trójkąta bermudzkiego xD
Ja kupuję potazek mag. Potaz z magnezem. Jest to wersja dojelitowa, capsy nie rozpuszczają się w żoładku, przez co go nie obciążają, co ma dla mnie duże znaczenie. Natomiast witaminy B najlepiej cały complex, nie są drogie.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.