17 września 2020Nerwuseq pisze: Byłem na czczo po pobieraniu krwi i dwa poszły podjęzykowy a wszystko się uspokajało dopiero po 80 min… Zostało mi jeszcze na jakieś dwie lufki na jutro myślicie że wziąć jednego mg przed uchroni mnie przed taką sytuacją jak dzisiaj?
Teraz kurwa mam zagwostke czy nie zrobiłęm błędu. Jeśli mam nienariuszone opakowania Alproxu i paragon to ewentualnie jak tam wróce i dopłace to z powrotem dostane Afobam? Jest taka szansa?
BTW, anegdotka z liedla - ekspedjentka myślała że BLACK ten dużej puszce to piwo i odmówiła mi sprzedaży alko... Choć jestem trzeźwy jak świnia (od alko).
Jak jej wytłumaczyłem to jej się głupio zrobiło, ale nie ma co sie kobicie dziwić, robi swoją robote a skąd miałą wiedzieć że jestem na prochach a nie alko. Ale smieszna sytuacja.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.