14 sierpnia 2020pomasujplecki pisze: Oczywiście ten temat to naprawdę mocne pierdolenie głupot, z całym szacunkiem oczywiście do autora bo jest w tym trochę prawdy ale wg. mnie doszło do mocnej nadinterpretacji faktów z tymi karetkami. Myślę że to dobry topic do akcji "nie bierz dopalaczy bo cię wypala" a nie na poważny temat do dyskusji.
Ale życzę każdemu żeby nigdy przez narkotyki nie był hospitalizowany a każda chwilowa panika pozostała wspomnieniem dobrej bani![]()
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
16 sierpnia 2020Stteetart pisze: Teraz się już uspokoiło ale mniej więcej do końca maja była lipa.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Rzucam wszystko w pizdu.. Zapisałem się na program i wyjechałem na wies w oczekiwaniu na przyjęcie. Kiedys się może nie udać uciec smierci.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
29 sierpnia 2020ledzeppelin2 pisze: Ja jak przedawkowalem ostatnio to karetka byla w mig. Wiec juz jest gites. Na Toksykologii " Pan juz kiedys u nas byl?"
Rzucam wszystko w pizdu.. Zapisałem się na program i wyjechałem na wies w oczekiwaniu na przyjęcie. Kiedys się może nie udać uciec smierci.
A poważnie ile trupów musicie zobaczyć żeby skumać że to nie plan NWO i oszustwo tylko problem który udupił cały świat?
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.