Przykro mi, że Ci nie wyszło. Mam nadzieję, że w końcu znajdziesz odpowiednią panią. Za takie rzeczy zawsze trzymam kciuki.
I, kurczę no, ja naprawdę jestem w stanie z całą pewnością stwierdzić, że ten związek jest udany, a już na pewno nie jest toksyczny - zwłaszcza od kiedy nauczyłam się dobrze komunikować.
Także generalnie, nie za każdym razem się uda (zaraz ktoś zyczliwy pewnie napisze, że u mnie też jeszcze jebnie xD), ale nadzieja jest.
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Nakłanianie do leczenie to najwięcej, co możesz zrobić dla takiej osoby. Jeśli nie będzie się leczyć to nic innego tu nie pomoże. To w sumie trochę jak bycie z ćpunem, który nie chce pójść na odwyk. Czarna dziura.
Ja też mam zjebane życie, wyjebali mnie z roboty, w środę idę do innej. Komornik mi się pierwszy raz na konto wjebał, zajebał ponad 4 kafle. Masz jakąś radę?
czy ja wiem czy będę o niej ciągle myślał. może. sytuacja jest dość skomplikowana.
czemu żadne borderdupeczki się tu nie wypowiadają, co? pomóżcie
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
I ktos tu dobrze napisal, ze przede wszystkim to Ty powinienes isc do psychologa, serio.
Raz przy nieprzyjemnej sytuacji, kiedy chciałem próbować zerwać, jak tylko zrozumiała o co chodzi, skończyłem z całą pociętą ręką a ona sobie znikąd pojechała z koleżanką gdzieś i mnie tak zostawiła. A potem ja byłem tym złym w chuj i dobijała się już do mojej ex.
Więc wtedy zerwanie nie wyszło.
Niżej jest jeszcze odpowiedź na wasze propozycje co do psychologa.
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.