27 sierpnia 2020KarmiKlasik pisze: Po 25mg miałem zajebiste kolorki, falowanie no miodzio ale myśli mocno trzeżwe.
Uniósł bym 50mg ?
Snif był na drugi dzień po tym dobry tripie. Więc pewnie za szybko
@CieplaPoduszka
Uważasz, że 2C-B jest w stanie dać jakieś większe przemyślenia?
Ja raczej zbyt wielkich nie miałem. Jednak ta substancja bardzo mnie zachęciła na psychodeliki
I w pewnym momencie, obowiązkowo spróbuje kwasku
Tak się złożyło, że kolejny trip i tak będzie za dobre kilka dni :{
O tej tolerancji czytałem, na focusie chyba
zjadłem pół piksy czyli ~12mg na pusty żołądek w środku nocy na plenerze, wcześniej w ciągu dnia parę piw, trochę giebla i koksu
ładowało się prawie godzinę, później trochę nieogar, fajnie się tańczyło, włączyło się zwiedzanie i się gubiłem łażąc od sceny do sceny, wizualnie baardzo delikatnie - podbite kolory, lekkie przekłamania obrazu, no ale był środek nocy więc jedyne źródła światła to lasery, strobo i ksenony samochodów
czas za to zwolnił prawie do zera, myślałem że bawię się już 6h, jestem lekko zmęczony i warto by poszukać reszty, a minęła 1h45m
a i połowę tego czasu spędziłem srając w krzakach - serio strasznie ora wrażliwe żołądki/jelita + mocno suszy, wypiłem ponad 2l wody
podsumowując nie porwało mnie jakoś strasznie, ale było ok, pewnie jeszcze kiedyś spróbuję, może trochę większą dawkę
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.