Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
https://i.postimg.cc/XXSh987Y/IMG-20200 ... 149885.jpg
Da sie to jakos spalic??
Najlepszy wiśniowy pychota.
Chłopie po to Ty to w ogóle wygotowywałeś? Myślałeś, że da się to palić? Palenie odpada
Wiesz ile makówek wygotowałeś podziel odpowiednio ilość prochu, wrzuć do kubka i zalej napojem. Zatruć się nie zatrujesz, spokojnie. Możesz dać znać ile odsypałeś i jak poklepało. A jaki to był mak?
powyzej 80 powinny ginąć
niektorzy wrzucali zmielony susz i zalewali w termosie. jakby to zalać temperaturą 60 stopni to wtedy bym się obawiał pić coś takiego. ciekaw jest czy kogos spotkaly takie problwmy z powodu zupy i jak do tego doszło, pewnie kiedyś się zdarzylo.
... Uwazacie ze nie zatruje sie makiwara z zaplesnialej i zagrzybialej slomy??? Jesli tak to prosze mnie oświecić ...bo mam jeszcze tego troche takze moge cos z tym zrobic maki sa zielone od plesni i czarne itd rozumiecie.... No a ten proch ze zdjecia lezy sobie i nie zjadlem tego i nieda sie vapowac i ciezko sie pali.... Pewnie zjedzone by klepło dobrze chyba ze wygotowalem alkoloidy bo gotowane bylo na duzym ogniu 30~min ... A wygotowalem to poprostu z ciekawosci czy da sie te zupe przerobic na jakis proch/smołe itd nie zamierzalem tego pic... To byl eksperyment ... Takze jak macie pomysly co robic z taka sloma zagrzybiala to prosze o tutorial hehe ... Mowicie ze pijecie zupe ze splesnialych makow
Kiedys robiłem makiwarę z maków, które były trzy dni w siatce i powoli zaczynały się psuć, ale chociaż pleśń nie była jeszcze widoczna. Nie zatrułem się. Jak widzisz pleśń to faktycznie lepiej nie ryzykować, lepiej wywal ten mak.
Po 3 dniach tolerka nie jest w stanie mocno urosnąć. Chyba żebyś brał nie wiem, karfentanyl. A i 50 makówek to nie jest aż tak dużo. W jedne wakacje zaszaleliśmy z kumplem w Czechach, zaczynalismy od 50 potem 2 tygodnie jechaliśmy na zupie 70-80 duzych główek dobrego maku i po takich 3 tygodniach skręt nie był wiele mocniejszy od tego co znałem z PST. Trochę bardziej się pociłem i szybciej męczyłem. Może piłeś ostatnio bardzo słaby mak albo nie brałeś w ciągu, ale nadal 3 dni to bardzo krótko. Po takim miniciągu koda może chwilowo nie działać, ale na moc skręta to zbytnio nie wpływa.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.