Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 73 / 3 / 0
Siemanko jak myślicie zostałem wyjebany? Kupiłem od dilera opium pierwszy raz i sobie pale, ale jakieś takie gumowate. To normalne?
Dodam że od dwóch godzin palę prawie non stop - zęby czarne jak po heroinie ale naprawdę działanie straszna chujnia. Praktycznie nie grzeje nawet. Zastanawiam się czy nie wyjebac tego w pizdu.
A dodam że mam przerwę dwu tygodniową od heroiny którą palilem ale w sporych ilościach.
Nawet przy 1g kody mam oczy szpilaste, ledwo chodzę. Chyba że opium jest gorszy palony niż koda lykiem?
  • 1100 / 273 / 0
lepiej to opium zjeść niż to palić, a pewnie jeszcze lepiej w dupe sobie wsadzić
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 907 / 0
@xotic
Może dostałeś węgiel ? lol Na stówkę wyjebka. :fuj:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 73 / 3 / 0
@UJebany
@3ldritch
Jednak nie wyjebka :)
Poprostu naprawdę lepiej opium zjeść niż palić, zaraz dostałem oczy jak szpilki i opiatowy haj :D
Myślałem że sobie jaja robisz a jednak haha
A paliłem dobrze, chmury naprawdę duże ściągałem ale jednak nie ma co widzę hehe
Pzdr ziomale ;)
  • 917 / 235 / 0
To gdzieś z darkwebu kupiłeś to opium czy od jakiegoś egzotycznego rolnika? opium to najlepiej kuleczkę ulepić i do dupki włożyć. Ja bym zalał spirytusem i takie coś ala laudanum zrobił.
  • 73 / 3 / 0
Właśnie tak chcę zrobić :D
Od znajomego dilera a skąd on to nie mam pojęcia, taka jednorazowa akcja że to ma
  • 2534 / 597 / 0
Najlepiej to i.v. Wjazd jest piękny.Ale jak nie pukasz to nie namawiam %-D
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 73 / 3 / 0
@Atropolamine
Próbowałem ale zawsze pod skornie mi wychodziło :P
A temat mi się kończy i lecę do apteki po igły, dwa pytania ino mam :D
opium można podawać podskórnie bez ryzyka infekcji?
I czy mogę używać normalnej zapalniczki do podgrzewania? Bo gdzieś wyczytałem tutaj żeby na spirytusie :cojest:
  • 2534 / 597 / 0
Nie powinno się podskórnie mogą być powikłania.Powiem tak ja też o tym słyszałem ale zawsze używałem zwykłej zapalniczki i było ok,żyje a najlepiej żarowej bo nie kopci i czarnego osadu nie zostawia na spodzie.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 73 / 3 / 0
Na łyżce został mi proszek po opium, to normalka? Już dość długo podgrzewam że prawie cała woda się ugotowała
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.