Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
Dodam że od dwóch godzin palę prawie non stop - zęby czarne jak po heroinie ale naprawdę działanie straszna chujnia. Praktycznie nie grzeje nawet. Zastanawiam się czy nie wyjebac tego w pizdu.
A dodam że mam przerwę dwu tygodniową od heroiny którą palilem ale w sporych ilościach.
Nawet przy 1g kody mam oczy szpilaste, ledwo chodzę. Chyba że opium jest gorszy palony niż koda lykiem?
Może dostałeś węgiel ? lol Na stówkę wyjebka.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
@3ldritch
Jednak nie wyjebka :)
Poprostu naprawdę lepiej opium zjeść niż palić, zaraz dostałem oczy jak szpilki i opiatowy haj :D
Myślałem że sobie jaja robisz a jednak haha
A paliłem dobrze, chmury naprawdę duże ściągałem ale jednak nie ma co widzę hehe
Pzdr ziomale ;)
Od znajomego dilera a skąd on to nie mam pojęcia, taka jednorazowa akcja że to ma
Próbowałem ale zawsze pod skornie mi wychodziło :P
A temat mi się kończy i lecę do apteki po igły, dwa pytania ino mam :D
opium można podawać podskórnie bez ryzyka infekcji?
I czy mogę używać normalnej zapalniczki do podgrzewania? Bo gdzieś wyczytałem tutaj żeby na spirytusie
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.