Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 163 / 26 / 0
05 sierpnia 2020jezus_chytrus pisze:
Jakie nawozy... myślicie, że jak jakaś grupa robi nielegalną uprawę (czysto zarobkową), to bawią się w jakieś nawożenie herbatką z banana, czy flushem 2 tygodnie przed końcem, żeby było full naturalne i dobrze smakowało? Obstawiam, że o curingu nigdy nawet nie słyszeli i po wysuszeniu temat przechodzi z rąk do rąk i trafia na osiedla.
Walą nawozy do samego końca, bo przecież liczy się tylko moc i waga.
Takie palenie to niestety nie jest jakiś biały kruk, tylko raczej standard.
Każdy palacz wiele razy jarał takie cuda.

Nikt tutaj nie wywróży, co mogło być w tym paleniu i skąd "kleszcze w mózgu".
Oj tak xD i nie ma mowy o braku liści cukrowych, zawsze osiedlowe palenie musi gryźć, kogo obchodzi smak, ważne że jest jakikolwiek popyt i jest w pyte.
Na szczęście nie wszyscy tacy są, nie raz spotkałem ludzi z pasją i dostałem zbite, żywiczne topki bez innych dziwactw o doskonałym smaku, w dodatku zdradzali mi pewien detal, który dla każdego sebiksowego rolnika jest ściśle tajnym sekretem, mianowicie jaką mają odmianę w ofercie :nos:
Szczerość to podstawa, nawet jeśli przyznasz się że masz słabe jaranie, to i tak Ciebie wybiorą kiedy indziej za po prostu szczerość. :kreska:
  • 12506 / 2425 / 0
Jakiego "sebixowego rolnika" : D Sebixy kupują 5 dyszek zioła i puszczają wałki za 50 zł zarabiając na całym procederze 200 zł.
Żaden sebix nie para się uprawą, bo zwykle mają już bogate kartoteki i wpadka może ich kosztować długi wyrok. Poza tym to lenie.
Jeśli już chodzą po łąkach, to raczej w poszukiwaniu cudzych krzaków (polscy strain hunters xD).

Zdarzają się tacy, którzy pchają no name'owe zioło nadając mu zasłyszane nazwy popularnych odmian (często je przekręcając, lub upraszczając) - Haze, Kush, "Biała Dama".
Raz jeden as próbował mi wmówić, że odmiana którą ma, to Sativa... (w sensie tak się nazywa owa odmiana). Koniec końców kupiłem i oczywiście była to jakaś Indica.
  • 1180 / 399 / 0
06 sierpnia 2020solventsmellover pisze:
05 sierpnia 2020jezus_chytrus pisze:
Jakie nawozy... myślicie, że jak jakaś grupa robi nielegalną uprawę (czysto zarobkową), to bawią się w jakieś nawożenie herbatką z banana, czy flushem 2 tygodnie przed końcem, żeby było full naturalne i dobrze smakowało? Obstawiam, że o curingu nigdy nawet nie słyszeli i po wysuszeniu temat przechodzi z rąk do rąk i trafia na osiedla.
Walą nawozy do samego końca, bo przecież liczy się tylko moc i waga.
Takie palenie to niestety nie jest jakiś biały kruk, tylko raczej standard.
Każdy palacz wiele razy jarał takie cuda.

Nikt tutaj nie wywróży, co mogło być w tym paleniu i skąd "kleszcze w mózgu".
Oj tak xD i nie ma mowy o braku liści cukrowych, zawsze osiedlowe palenie musi gryźć, kogo obchodzi smak, ważne że jest jakikolwiek popyt i jest w pyte.
Na szczęście nie wszyscy tacy są, nie raz spotkałem ludzi z pasją i dostałem zbite, żywiczne topki bez innych dziwactw o doskonałym smaku, w dodatku zdradzali mi pewien detal, który dla każdego sebiksowego rolnika jest ściśle tajnym sekretem, mianowicie jaką mają odmianę w ofercie :nos:
Szczerość to podstawa, nawet jeśli przyznasz się że masz słabe jaranie, to i tak Ciebie wybiorą kiedy indziej za po prostu szczerość. :kreska:
czasami tak jest jak jest susza na mieście
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / 1 / 1
Moje pytanie jest takie, czy jeśli w maju paliłem dzien w dzien ale jestem juz czysty bo w czerwcu przestałem (robiłem narkotest) i zapaliłem tydzien temu raz wiaderko to jak długo THC utrzyma sie w moczu gdy byłem czysty i zażyłem jednorazowo?
  • 144 / 12 / 0
samo THC to 3-10 dni od ostatnie zażycia ale gorzej z metabolitami bo takie przy bardziej zaawansowanych testach można wykryć po dużo dłuższym czasie z tego co się orientuję
  • 8103 / 907 / 0
@Bogdaneq699
Najprostsze testy wykrywają od 3-8 dni.Bardziej zaawansowane to nawet to 2 tygodni.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 461 / 59 / 0
06 sierpnia 2020Bogdaneq699 pisze:
Moje pytanie jest takie, czy jeśli w maju paliłem dzien w dzien ale jestem juz czysty bo w czerwcu przestałem (robiłem narkotest) i zapaliłem tydzien temu raz wiaderko to jak długo THC utrzyma sie w moczu gdy byłem czysty i zażyłem jednorazowo?
mialem sytuacje pare lat temu, ze miedzy dtx a osrodkiem mialem tyg przerwy - spalilem od razu po wyjsciu bata, moze 0,6 tam bylo - po bodaj 10 dniach picia wody z cytryną itd i tak i tak wynik testu bardzo wyraznie wykazal obecnosc THC. takze "na farcie w tyg" ciezko bedzie chyba, dluzej nie probowalem odczekac i robic testow nigdy
mowa o multiteście
  • 3237 / 551 / 0
Jest możliwe żeby z automatu wyszły grube śliczne topy z dużym zapasem?
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 2714 / 512 / 0
Oczywiście, dlaczego miałoby nic być możliwe? Nie jest to jakiś spektakularny wyczyn. Przy uprawach indoor raczej standard, nie ma żadnej różnicy w wyglądzie ani zapachu. Tak samo jest z plonem, dzisiejsze automaty najnowszych generacji nie odbiegają plonami od światłoczułych odmian.
Ostatnio zmieniony 06 sierpnia 2020 przez UltraViolence, łącznie zmieniany 1 raz.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 567 / 50 / 0
Chyba palac nawet 2 razy w tyg nie duzo jakos,chyba by sie cały rok miało jakies THC metabolity w organizmie. jakby sie tak caly rok paliło.Ja to tak 2 lata jaram ;d praktycznie czasami tyg przerwy,kilka razy dluzej niewiele.Pewnie nic nie jest tyle w organizmie co to.
THC :liść:
Zablokowany
Newsy
Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.