...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 2 / 1 / 0
Hej wszystkim
Potrzebuje waszej pomocy
Mianowicie jestem w trakcie odstawienia kodeiny i męczy mnie okropny ból żołądka i głowy . Nie wiem co już zrobić żeby to ustąpiło. Za wszystkie rady gorąco dziękuję .
Ostatnio zmieniony 06 sierpnia 2020 przez Zakapturzona, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1545 / 1586 / 0
@Zakapturzona jak to ´´prawdopodobnie´´ kodeiny 🤔?
sprecyzuj co odstawiasz, wtedy mozna cos poradzic...
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / 1 / 0
Już sprecyzowałam
  • 8103 / 914 / 0
@Zakapturzona
Jak to ``tylko`` tyle to daj sobie czas i wszystko wróci szybko do normy.
W którym dniu detoksu jesteś ?
Jak powyżej 10 dni to z górki a jak dopiero odstawiłaś to szykuj się na skręta i zaopatrz się w coś na sen i uspokojenie ( byle nie benzo ), pregabalina o wiele lepsza.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 343 / 16 / 0
po pregabalinie branej wieczorem bodajże 2x150mg na następny dzien pierwszy raz w życiu mi ktoś "ważny" powiedział, że wyglądam jakbym coś brał - grube lol zaliczyłem wtedy bo brałem xanax, nieraz małe ilości klona i wszystko ok a prega mnie zdradziła....
  • 1020 / 244 / 0
No i kak @Zakapturzona dalej ćpasz? Zgaduje że tak. Ćpuny to wszystko włączą w swoje "leczenie narkomanii" byleby nie terapię. Bo one to lepsze ćpuny są i takiego problemu nie mają. To tylko kodeina...
A te bóle to o ile nie skręt to były objawy somatyczne głodu narkotycznego o którym prawdopodobnie nic nie wiesz, bo nie byłeś na terapii.
Mnie np napierdala łeb o albo mam zjazdy depresyjne z naciskiem na brak sił na cokolwiek (opio genialne przeciwbólowo, a już antydepresyjnie przecudowne), albo lęki się odpalają, ale zminimalizowałem je paroksetyną + bieganiem (benzo przecież idealne na lęki)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.