07 lipca 2020Zielona24 pisze: Jakie zmiany zewnętrzne można zaobserwować przy dłuższej zabawie z meth?
Chudnie się po tym jakoś szybko? Jeśli mieliście takie epizod to ile zeszło Wam z wagi..? Zęby szybko się niszczą albo pojawiają się jakieś szczególnie widoczne objawy?
Ogólnie chodzi mi o regularne dawki z przerwami, jakoś max 100mg dziennie. Epizod powiedzmy około 2tyg do miesiąca.
30 lipca 2020Amiiilak pisze: 8 kg na minusie w ciągu 2,5 miesiąca, Największe spustoszenie widze na swojej twarzy.. wiecznie zmęczona, szara cera, podkrążone oczy i te wciągnięte policzki![]()
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Jestem swierzo zarejestrowany co nie zmienia faktu ze od paru lat sledze wypowiedzi.
Moze ktos mial podobna sutuacje,
piko prosto z czech, brane wczoraj i ostatnim razem w trybie 26 dni wczesniej nastepnie 39 i okolo paru przystankow z odstepem ok 15 dni.
Caly czas to samo zrodlo i dostawca oraz wyglad wizualny, waga sprawdzana.
Uprzedzajac pytanie dodam tylko ze niechlubne doswiadczenie z narkotykowym uzaleznieniem mam spore, nie bede sie rozpisywal ale tolerka nieatety wyrobiona.
Poprzednimi razami oprocz tego wczorajszego mialem ksiazkowy przyklad dzialania piko, ale ten wczorajszy doprowadzil mnie do zarejestrowania sie.
Ok 15 walnalem, chwile odczekalem i mniejsza i potem pare do okolo 1 moze 3 rano.
Efekt dzialania:
Rozjebany jak wieza eifla,
Do 10 rano paraliz fizyczny , zanik funkcji mozgu, przez tel umialem tylko powiedziec - oddzwonie i to bylo spowodowane ze znalem tylko to slowko.
Bezmozgowie prehistoryczne, jeszcze chwile a spotkalbym dinozaury.
Dzis caly dzien warzywo na fotelu przed kompem (na szczescie hotel nie DOM z rodzina).
I nie mam pojecia co to sie stalo.
Przez ponad dobe zuzycie na poziomie 1 a w poprzednch przypadkach powiedzmy ze w ciagu doby ponad 0,5 wiec mniejsze ale zeby az tak?
W sensie przezroczysty krysztal i w grudzie bialy bialo zolty puch. Czym to sie rozni?
05 sierpnia 2020KolekcjonerNalogow pisze: Witajcie,
Jestem swierzo zarejestrowany co nie zmienia faktu ze od paru lat sledze wypowiedzi.
Moze ktos mial podobna sutuacje,
piko prosto z czech, brane wczoraj i ostatnim razem w trybie 26 dni wczesniej nastepnie 39 i okolo paru przystankow z odstepem ok 15 dni.
Caly czas to samo zrodlo i dostawca oraz wyglad wizualny, waga sprawdzana.
Uprzedzajac pytanie dodam tylko ze niechlubne doswiadczenie z narkotykowym uzaleznieniem mam spore, nie bede sie rozpisywal ale tolerka nieatety wyrobiona.
Poprzednimi razami oprocz tego wczorajszego mialem ksiazkowy przyklad dzialania piko, ale ten wczorajszy doprowadzil mnie do zarejestrowania sie.
Ok 15 walnalem, chwile odczekalem i mniejsza i potem pare do okolo 1 moze 3 rano.
Efekt dzialania:
Rozjebany jak wieza eifla,
Do 10 rano paraliz fizyczny , zanik funkcji mozgu, przez tel umialem tylko powiedziec - oddzwonie i to bylo spowodowane ze znalem tylko to slowko.
Bezmozgowie prehistoryczne, jeszcze chwile a spotkalbym dinozaury.
Dzis caly dzien warzywo na fotelu przed kompem (na szczescie hotel nie DOM z rodzina).
I nie mam pojecia co to sie stalo.
Przez ponad dobe zuzycie na poziomie 1 a w poprzednch przypadkach powiedzmy ze w ciagu doby ponad 0,5 wiec mniejsze ale zeby az tak?
05 sierpnia 2020JaTy1234 pisze: Mam takie pytanko. Bo jest ta prawdziwa czysta metamfetamina i ta robiona z amfy. Jak to sie ma jedno do drugiego?
W sensie przezroczysty krysztal i w grudzie bialy bialo zolty puch. Czym to sie rozni?
feta to meta z amfy? Hmm, u nas zawsze feta to po prostu amfa. Faktycznie niekiedy czuję po kresce, jakbym zjadl amfe a nie metę (efekty zbliżone bardziej ku amf), ale to raczej ze względu na dawkowanie. 50-70mg najczystszej jaką dostaniecie - zmiecie z butów, powyżej nie ma co brać bo juz lepiej nie będzie a fizycznie tylko gorzej.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cognitivemarijuana.jpg)
Długotrwałe używanie marihuany może mieć wpływ na zdolności poznawcze
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cannaheart.jpg)
Marihuana zwiększa ryzyko rozwoju chorób serca
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/trafiloimsie.jpg)
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną
Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/receptomat_og_image.png)
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy
Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/10_lat_dla_producenta.jpg)
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok
Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.