Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
28 lipca 2020Kosmaa pisze: MXPr bardzo przyjemne szkoda że tak szybko zlatuje się na ziemie. Chociaż ja tam lubię ten poststan jak już ciepło mija.
28 lipca 2020michass90 pisze:Ze tak napisze jak to ma się do fazy po MDMA ? Tylko donosowo? Czy doustnie też można?28 lipca 2020DelicSajko pisze: 25mg w nos i fajna pizda. Ciepło, miło, luzacko. Więcej może skutkować paniką/prze-stymulacją/manią. Pierwsza godzina/dwie to co napisałem, kolejna/dwie jest już mniej ciepło, a bardziej stymulująco. Jak dorzucisz za wcześnie to dawki się skumulują (dysocjacja) i może być panika/prze-stymulacja/mania.
Podziel się posiłkiem, chamie
Btw. to ostatnio mój kolega testował mxpr mając znacznie mniejszą tolerancję, jakieś 65mg
Mnie chyba nigdy nie odcięło.
Podziel się posiłkiem, chamie
w każdym razie za jakiś czas będzie info z trochę bardziej pierwszej ręki
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.