Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
28 lipca 2020Kosmaa pisze: MXPr bardzo przyjemne szkoda że tak szybko zlatuje się na ziemie. Chociaż ja tam lubię ten poststan jak już ciepło mija.
28 lipca 2020michass90 pisze:Ze tak napisze jak to ma się do fazy po MDMA ? Tylko donosowo? Czy doustnie też można?28 lipca 2020DelicSajko pisze: 25mg w nos i fajna pizda. Ciepło, miło, luzacko. Więcej może skutkować paniką/prze-stymulacją/manią. Pierwsza godzina/dwie to co napisałem, kolejna/dwie jest już mniej ciepło, a bardziej stymulująco. Jak dorzucisz za wcześnie to dawki się skumulują (dysocjacja) i może być panika/prze-stymulacja/mania.
Podziel się posiłkiem, chamie
Btw. to ostatnio mój kolega testował mxpr mając znacznie mniejszą tolerancję, jakieś 65mg
Mnie chyba nigdy nie odcięło.
Podziel się posiłkiem, chamie
w każdym razie za jakiś czas będzie info z trochę bardziej pierwszej ręki
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.