Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 777 / 106 / 0
@UJebany
Stary grzeje od kilku dobrych lat i wlasnie ze wzgledu na prawdopodobne szkody na zoladku/dwunastnicy jak chce sobie przygrzac raz na jakis czas (glupi wypad dzisiaj, z lekka czuje sie winny bo nie cpalem dlugo) to kupuje juz antka a nie thio. Poza tym nie od dzis filtruje i znam procedury, jestem pedantem i jak juz filtruje to nawet o jedna glupia kropelke walcze xd

Byłem przed przerzuceniem sie na mocniejsze specyfiki praktycznie codziennie na thiocodinie stąd sobie głupi styrałem tak zoladek (aktualnie wystarczy mi byle jaka ilosc; chocby 10 tabs thiocodinu i od razu mam oblozony brazowym nalotem jezyk oraz "fusami od kawy". Wiem o czym to swiadczy i darujcie sobie gadki abym szedl ddo lekarza Xd niedlugo mam gastroskopie i wrecz jestem ciekaw jak bardzo sie pan doktor przerazi stanem dwunastnicy) , ale teraz nie chce znow sie w to pakowac, zwyczajnie jak widze ta biala pierdolona tabletke to mnie bierze na odruch wymiotny.

edit co do poprzedniego mojego posta: teraz troche mocniej czuje, ide sobie kupic jakas szamke bo nie jadlem, moze pobudze zoladek i mocniej wejdzie jak dokopce szluga c:
  • 8103 / 914 / 0
@toxic1337
Jak masz pregabaline, baclofen, benzo pod ręka to możesz dorzucić.Powinno podbić fazę.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 777 / 106 / 0
@UJebany Zjadłem 2(a moze 3?Xd) alpry wlasnie. Bardziej ku sedacji idzie, ale nie jem wiecej bo przebije to tylko kode i chuja bedzie. Taka ochote dostalem teraz na lufke czy dwie, ale za pozno jest zebym zapierdalal na drugi koniec miasta. Po THC znalazbym zloty srodek aktualnie :)
  • 669 / 40 / 0
Kurwa wjebalem 300mg rozkruszone w wodzie i nic a nic, procz leciutkiej dekoncentracji ale przynajmniej wkurwu nie bylo ze nie dziala, tylko tak neutralnie.
Moze to byc przez ta Wenladaksyne??
  • 8103 / 914 / 0
@Swiezzy
Jak najbardziej wenlafaksyna mogła maczać w tym palce.Często na antydepresantach opio działają słabiej.
Lecz się lepiej antydep. a kodę odstaw na jakiś czas, aż się nie pod kurujesz a najlepiej zapomnij o kodzitsu.
W wieku lat piętnastu
  • 669 / 40 / 0
Ide sprobowac ostatnie 420mg bo mi zostalo z tego poprzedniego. Jak to nie siadzie to sie lecze i pierdole kode na jakis czas. Teraz jeszcze piwko 4% wypilem i troche luzu jest.
  • 669 / 40 / 0
I chuj zarzucilem 340mg do tego piffko i nic a nic. Moze troche spokojniejszy jestem.

@UJebany
Czemu lepiej zapomniec o kodzitsu? XD %-D
  • 959 / 137 / 0
Chłopie, kody się nie dorzuca, dorzutki nie działają ile byś nie przyjebal
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 482 / 96 / 0
@toxic1337 Im mniej wody używasz podczas ekstrakcji tym więcej kody zostaje na filtrze. Jest to dość logiczne. Wyobraź sobie ze używasz 20ml vs 200ml, w pierwszym przypadku mnóstwo kody zostanie na filtrze bo mała ilość wody spowoduje że więcej jej wsiąknie w chusteczke. Dlatego nie używajcie jak najmniej wody, bo to się nie opłaca. Następnie jak przefiltrujesz to warto do filtra/chusteczki dolać trochę czystej wody, żeby koda która została na filtrze spłynęła do szklanki/słoika, zależy jakiego sprzętu używamy A no i o wiele lepiej się filtruje używając filtrów do kawy.
  • 8103 / 914 / 0
28 lipca 2020Swiezzy pisze:
@UJebany
Czemu lepiej zapomniec o kodzitsu? XD %-D
Bo to niezłe gówno.Jak się wjebiemy to i 1 gram nie po klepie i trzeba będzie przechodzić na cięższe opioidy [albo detox i terapia od uzależnień ] a to już jedna droga do piekła. :fuj:
W wieku lat piętnastu
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12

Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?

Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.