Dla mnie prawdziwe problemy to:
brak jedzenia
brak miejsca zamieszkania
przewlekle choroby
Reszte mozna pokonac, nie poddawajcie sie!
24 lipca 2020kupagowna6 pisze: @UJebany to dobry, benzo wpierdala a jest wstydliwy haha.
Bez benzo to bys chyba w kanale sie chowal przed ludzmi?
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
No ale spoko, Twoj wybor, jakos sie przebujasz :D
25 lipca 2020sisi88 pisze: Odstawiam wszystko na raz po miesięcznym ciągu po roku czystości i jest zle i ciężko i smutno i chujowo i mam lęki i wgl cały pakiet odstawienny wiadomka![]()
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
26 lipca 2020Ankaaa pisze: jestem za dobra na ten swiat, to moj glowny problemnie warto byc dobrym czlowiekiem, nie warto...
26 lipca 2020Ankaaa pisze: jestem za dobra na ten swiat, to moj glowny problemnie warto byc dobrym czlowiekiem, nie warto...
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.