Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
muscymol
https://en.wikipedia.org/wiki/Gaboxadol
Jest to zmodyfikowana laboratoryjnie pochodna muscymolu. Czyli tak jak Shulgin bawił się fenetylaminami i tryptaminami zmieniając ich izomerię i substytucję ktoś zrobił to z muscymolem co ciekawe. Nie ma oczywiście czegoś takiego powszechnie dostępnego jak 'Muscymoloidy, które znałem i kochałem' ale Gaboxadol to podobno najlepsze co z tego wyszło. GABA fani byliby w niebowzięci podejrzewam.
"Rutyna to rzecz zgubna "
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.