ODPOWIEDZ
  • 2814 / 365 / 0
01 lipca 2020MontBlanc9999 pisze:
Przy pierwszym kontakcie z MDMA trafilem na dosc srogie piki kolo 240-270 mg (idiota zgadza sie, szczescie ze mialem juz troche doswiadczen z roznymi dragami - zawsze pozytywnie) i balet mega petarda, cos niesamowitego, oczywiscie intensyfikacja wszelkich bodzców, taniec z kobietami mega zmyslowy i podniecajacy jak nigdy... :D mimo ogromnej jak na mnie dawki to bez silnych efektów wizualnych (wyostrzenie i intensyfikacja owszem) oraz bez omamów słuchowych czy tez dotykowych... ale jak doszla dorzutka polowki jeszcze to zem sie prawie zaplatal lasce we wlosy jak ja bajerowalem i zaczalem no nie wiem lizac po szyi czy cholera wie co ja tam kombinowalem juz xd
Za to calkiem niedawno z powodu pandemi, emka pierwszy raz w domowym zaciszu i tutaj miałem dość mocne zaburzenia widzenia, taki rozmyty obraz bez ostrosci :D (dawka sporo mniejsza max 200 mg), faza mega pozytywna morda caly czas sie cieszyla z tego jak zajebiscie sie czuje :D totalnie rozjebany na kanapie przez blizej nieokreslony czas, podejrzewam ze mala godzinke gdy faza osiagnela szczyt, odpalenie papierosa bylo dla mnie rzecza niemozliwa do wykonania - nie potrafilem wyczuc odleglosci miedzy koncowka papierosa a ogniem pomimo usilnych staran i kilku podejsc :D musialem poprosic ziomka obok o odpalenie (ogolem ze 2 razy) :D
Wiec omamy sluchowe i dotykowe niet ale zaburzenia widzenia jako takie zdarzyly sie :)
Chciałbym trafić na tak dobre MDMA :) bo ostatnio sam szajs trafiam ..
  • 141 / 26 / 0
13 lipca 2020michass90 pisze:
Chciałbym trafić na tak dobre MDMA :) bo ostatnio sam szajs trafiam ..
to pytaj o bugatti a bedziesz zadowolony :) na DrugsData.org to ktores z tych odcieni szarego z 2018/19 roku :)
Uwaga! Użytkownik MontBlanc9999 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 94 / 5 / 0
13 lipca 2020DelicSajko pisze:
@Dirt
Słyszenie głosów nie jest rzeczą pożądaną przy takim miksie. Lepiej uważaj żebyś nie skończył w psychuszce.

Dziś się dowiedziałem, że 2 z 12 innych osób, które bawiły się wtedy razem ze mną na Mce, też po balecie miały te omamy słuchowe.
Kwestia towaru, czy może jakaś statystyka?😃
  • 94 / 5 / 0
Dodam, że nie były to żadne niepokojoce omamy.
Zwykle konwersacje i smiechy, poszczegolne osoby byly wyraznie rozpoznawalne po glosie (nie jestem pewny czy nie byly to rozmowy ktore po prostu wczesniej slyszalem)

plus już drugi dzien od imprezy, a nadal czuje się trochę odklejony od rzeczywistości
  • 3193 / 904 / 5
Nie wiem. Najmodniejsze "omamy słuchowe" miałem w przypadku MDMA jak po rave wracałem pociągiem i słyszałem bit.
A przez te dwa dni co szło? Wszyscy tyle samo imprezowali?
W sumie nawet po kilku dniach jedzenia tablet i kwasów na festiwalu nie miałem czegoś takiego.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 94 / 5 / 0
Przez 2 dni malo jedzenia, sporo sportu, kilka browarow i blantow.

U reszty to co u mnie, muzyka z m.in deszczu i te rozmowy slyszane juz na zejsciu fazy.

Zobaczę jak się będę czuł za 2 dni, może to przejściowe.
  • 3193 / 904 / 5
@Dirt
Jeżeli nadal masz omamy słuchowe to niepokojący objaw. Nawet w chuj niepokojący. Rozumiem na zejściu fazy jakieś małe mieć ale X dni po tym?
Możesz odczekać ale jak nadal będzie się to utrzymywać to idź do psychiatry.
Podziel się posiłkiem
  • 94 / 5 / 0
Niee, omamów nie miałem już na drugi dzień.
Tylko podczas powrotu do domu, do momentu aż zasnąłem.

Tak samo współtripowicze
  • 94 / 5 / 0
Jest się więc czym martwić?
  • 3193 / 904 / 5
Nie. Przetyraliście się pewnie. Jak następnym razem to samo będzie to bym się zastanowił nad higieną ćpania i towarem jaki masz.
Podziel się posiłkiem
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.