Syntetyczny opioid, będący jednocześnie agonistą oraz antagonistą receptorów opioidowych.
Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1854 / 215 / 37
buprenorfina z rozkruszonej tabletki subutex przyjęta donosowo działa na mnie najmocniej, wchodzi o wiele szybciej niż innymi sposobami. Nie mówimy tu oczywiście o i.v.
  • 2814 / 365 / 0
03 lipca 2020wildwolf pisze:
buprenorfina z rozkruszonej tabletki subutex przyjęta donosowo działa na mnie najmocniej, wchodzi o wiele szybciej niż innymi sposobami. Nie mówimy tu oczywiście o i.v.
Ja probowalem bunorfin iv szybkie wejscie ma ale krótkie i to minus tego .. mowisz ze do nosa szybciej i lepiej ?
  • 3039 / 1031 / 0
przy Bunorfinie to jeszcze da radę jedną czy dwie sztuki wciągnąć, ale z Bunondolem przy mojej tolerancji by było ciężko te 10-15 tab. zmieścić w nosie i umożliwić im wchłonięcie się. żałuję, że, gdy miałem Bunorfin to nie przetestowałem donosowej drogi podania.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 2814 / 365 / 0
04 lipca 2020przodownik pisze:
przy Bunorfinie to jeszcze da radę jedną czy dwie sztuki wciągnąć, ale z Bunondolem przy mojej tolerancji by było ciężko te 10-15 tab. zmieścić w nosie i umożliwić im wchłonięcie się. żałuję, że, gdy miałem Bunorfin to nie przetestowałem donosowej drogi podania.
Również zaluje ze nie wykorzystalem nosa jak miałem bunorfin hahaha
  • 917 / 235 / 0
03 lipca 2020wildwolf pisze:
Zgadzam się, Subutex 8mg to chyba najlepsza forma bupry, snifem wchodzi bardzo ładnie, jest mała ilość prochu. Po rozpuszczeniu i przefiltrowaniu, roztwór jest jak woda. Ponoć można używać takiego roztworu jak eye drops, i działa dobrze.
  • 384 / 39 / 0
Zażywałem bupre raz kruszyłem i wciągałem do nosa i długo długo trzymało fajnie. Nie za mocno ale dłuuugo. Na podkładzie z benzo. Pierw pół tabsa bupry dokładnie kruszymy nie wiem na oko jakieś 80mg albo i mniej i zasysamy jak najgłębiej, żeby poszło prosto do krwioobiegu. Później po około pół godziny reszte drobniutko kruszymy i też zaciągamy się głęboko (zwijkę z papieru - broń Cię Paie Boże z banknotów można się nabawić HCV! - zwijamy na jak najwąziutszą i wkładamy głęboko do nosa i sniffujemy resztę.
Uwaga! Użytkownik NicNieBralem2000 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3039 / 1031 / 0
@NicNieBralem2000 jeśli już chcesz tu kogoś informować i doradzać, to zaprzestań siania dezinformacji. zanim wyślesz, to chociaż sprawdź czy wypowiedź nie zawiera błędów merytorycznych. zakładam, że chodziło ci o 8 mg pod postacią Bunorfinu, a nie 80 mg, o których napisałeś. nawet te 8 mg to dla zawodnika bez tolerancji grube przedawkowanie, jeśli wstawiasz tu jakąś instrukcję, to chociaż podaj prawidłowe dawkowanie, a nie wypisujesz bzdury. pomijam, że nie masz w ogóle pojęcia na ten temat. nie wciągasz niczego głęboko, substancja ma się wchłonąć przez śluzówkę nosa, a nie spłynąć prosto do gardła. tu chodzi o to, że przy donosowym podaniu biodostępność wynosi ~50%, a oralnie tylko ~10%.

co do dobierania benzodiazepin, to nie będę się czepiać, bo akurat sam to praktykowałem/praktykuję w przypadku buprenorfiny. to stosunkowo bezpieczny opioid, ale mimo wszystko warto wspomnieć, że jest to praktyka niezalecana.

radzę się wpierw zastanowić, potem dodawać post.

pozdrawiam
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 384 / 39 / 0
Pomyliłem się tak chodziło mi dokładnie o te tabletkę. To by wychodziło 2x4mg..
Uwaga! Użytkownik NicNieBralem2000 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2948 / 247 / 0
Ostatnio wpadłem na pewien pomysł, którym chciałbym się podzielić i poddać go ocenie: moczymy a następnie gotujemy (na kuchence bezogniowej !) pocięte matryce w spirytusie tak, aby otrzymać jak największe stężenie bupry w nim - innymi słowy robimy roztwór nasycony (choć może i wyjść przesycony) bupry w spirolu i mamy np stężenie 2mg/ml. Bierzemy strzykawkę, zaciągamy odpowiednią ilość roztworu a następnie aplikujemy ją sobie podjęzykowo. Tak, będzie szczypać jak cholera, ale dużo tego nie ma (powiedzmy 4mg = 2ml) i szybko się to wchłonie, a jak ktoś tu na forum pisał podanie podjęzykowe jest efektywniejsze niż na policzek czy dziąsło.
Co o tym myślicie, ma szansę taki patent wypalić ?
  • 223 / 30 / 0
@tur3k Jak najbardziej. Z tego co moja pociachana benzosami pamięć sięga sam zrobiłem taki numer kiedyś kilka razy i efekt byl taki jaki mial być. bupra zadziałała. Czy mocniej niż donosowo w postaci tabletek, nie wiem, czy dłużej trzymało się stężenie ? Tez kurwa ciężko powiedzieć. Natomiast jak najbardziej mozesz taki patent ogarnąć i efekt uzyskasz, ale sam oceń czy warte to tego pierdolenia sie z tym. ( i jak szczypie !! :zombie: )
"I że nie ma dróg bez przeszkód lecz o tym pewnie wiesz już
Wszystko wesoło jest jak obiad u teściów
I jak dostajesz wpierdol kopią od razu w sześciu.."

Comfortably Numb

wawi112 vol2.
ODPOWIEDZ
Newsy
Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.