Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Trudniej pomyśleć o tym żeby sobie jakoś dzień zaplanować, wypełnić go aktywnościami i mieć poczucie niestraconego czasu. To jest chyba w opio najgorze.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
09 czerwca 2020pluszaczek pisze: Od czego się przekręciła ta laska co o niej w wiadomościach trąbią teraz? Ktoś wie?
Mówią, że opio-dopy ale z nimi to nigdy nie wiadomo.
Okazyjnie bralem kodeine czy tramadol dochodzac do dawki 500mg kodeiny.
Później poznalem oxy i zaczynając od 40-50mg biorąc średnio co drugi dzień po paru miesiącach doszedłem do 120mg.
Teraz zrobiłem 3tygodnie calkowitej przerwy, nie wiem jak mocno mogła spasc mi tolerancja? Chce dziś wziąć i myślę nad 80mg, czy to nie będzie za dużo?
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
opioidy to świetne leki przeciwlękowe i poprawiające nastrój i będę je brał tak długo jak tylko możliwe, z resztą wiele substancji rozważnie używanych może przynieść korzyści bez powodowania większych szkód. ja nie zamierzam przestać i chcę jedynie, aby działały lepiej i wychodziło to ekonomiczniej.
pozdrawiam wszystkich
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.