23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
nie walę tabaki parę ładnych tygodni, tylko i wyłącznie dlatego że nie mogę normalnie oddychać, mam zatkane wiecznie zatoki, plus zapalenie zatok przewlekłe, nie dotleniony mózg, źle sypiam,
od chuja negatywów mi wyskoczyło a szkoda, bo tak jak pisał kolega wyżej ja miałem podobnie po dobrej tabace walonej cały dzień czułem się jak po dobrej kresce i to wcale nie tabaki :D
waliłem od Sierpnia 19 roku do Marca 20 ;p codziennie na początek Redbull, potem Ozone
edit:
a chuj tam nie waliłem jakiś czas mam jeszcze w szufladzie coś idę poszukać walne sobie małą, ja najbardziej lubię do kawy :D
tylko muszę tak zrobić, żeby kobita mnie nie przyczaiła bo będę miał niezły raban rotfl.
@eiffel65
2
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Po dłuższej przerwie szczurnąłem sobie z ręki tyci tyci daweczke redbull na jedną i drugą dziurke.
Efekt nie samowity jak zwykle. Wystrzał dopaminy i clearhead mega ogar i ta przyjemna mietowa swiezosc.
Całość działa niestety u mnie około minutę/dwie, potem się zaczyna wciąganie co 5 / 10 minut i na wieczór zatkana zatoka jedna na przemian.
Rano żółte smarki gęste, strupy . Dopiero na wieczór jest ok a w porządku się robi po dwóch dniach.
Znowu niestety pasuje. Kocham tabakę ale nie nawidze skutków ubocznych a teraz jest ich więcej niż mniej.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.